Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Branduri internaţionale la „Valerie Boutique”

Aseară în cadrul Iulius Mall, Timişoara,  la etajul al doilea, lângă Cinema City, a avut loc deschiderea magazinului „Valerie Boutique”, axat pe rochii de seară şi pe accesorii. Deschiderea s-a făcut în prezenţa reprezentanţilor Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, doamna Florica Chiriţă.

Un eveniment special în viaţa oricărei femei, o ocazie să-şi dezvăluie frumuseţea şi eleganţa. Trecând pragul acestui magazin totul devine mai uşor. De ce? Fiindcă la Valerie Boutique, orice sesiune de cumpărături va fi exact pe gustul fiecarei doamne sau domnişoare, indiferent cât de pretenţioasă ar fi aceasta.

Magaziunul are pe gustul fiecăreia rochii de seară, precum şi ţinute şi ascensorii de lux, provenite de la branduri internaţionale consacrate, precum Tarik Ediz, Pronovias, Aire Barcelona, Valerie, Alfabeta.

„ Am lansat al doilea magazin din lanţul Valerie, unde m-am axat doar pe rochii de ocazie, rochii de seară pentru toate vârstele, exclusiviste pentru doamne de la branduri internaţionale din Europa şi America. De asemenea pe C. Brâncoveanu la nr.5 mai am deschis un magazin axat doar pe rochii de mireasă „– spune Larisa Ivan, managerul acestui lanţ de magazine .

„Ne aflăm azi în faţa unei firme care face comerţ internaţional, de pe pieţele lumii, aici putandu-se găsi branduri din pieţele extracomunitare” – declară directoarea CCIA Timiş, Florica Chiriţă.

Eleganţa, stilul şi rafinamentul au acum o nouă casă: Valerie Boutique, în Iulius Mall Timişoara. Caută-ne. La noi frumosul este pe măsura aşteptărilor tale.

Stejărel Ionescu

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share