29/10/2020

Bursa locurilor de muncă pentru persoanele aflate în dificultate

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Timiş  în colaborare cu Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara va organiza vineri,  21 iunie 2019, Bursa locurilor de muncă pentru persoanele aflate în dificultate, care se va desfăşura la Complexul de Servicii Sociale “Sf. Francisc” din cadrul Direcției de Asistență Socială a Municipiului Timișoara, str. Telegrafului nr. 8, între orele 10.00-14.00. Această acţiune are ca scop facilitarea  recrutării  de personal necalificat sau slab clarificat pentru locurile de muncă vacante ale angajatorilor din Municipiul Timişoara.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Timiş face cunoscut faptul că în baza Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă se subvenţionează locurile de muncă pentru angajatorii care încadrează absolvenţi ai unor instituţii de învăţământ, şomeri peste 45 de ani sau şomeri care sunt părinţi unici întreţinători ai familiilor monoparentale, tineri expuşi riscului marginalizării sociale, persoane cu dizabilităţi, şomeri neindemnizaţi, tineri NEETs, care timp de un an vor primi pentru fiecare angajat o sumă a cărei valoare este fixă sau raportată la indicatorul social de referinţă.

Date de contact pentru informaţii suplimentare privind modul de organizare şi desfăşurare a al evenimentului pot fi  obţinute la:

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Timiş  – Bl. Republicii nr. 21

Consilier superior Florin Unguraș – tel. 0735779650, e-mail: florin.unguras@tm.anofm.ro

Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara – str. Plavoșin nr. 21

Șef centru Adriana But –tel. 0787631274, e-mail: c.incluziunesociala@gmail.com

Distribuie acest articol Oficial Media
Share