05/12/2020

Cadre noi la Jandarmeria Timiş

               Începând de astăzi trei noi subofiţeri, absolvenţi ai instituţiilor militare de învăţământ din MAI, s-au alăturat Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara.

Cei trei nou veniţi sunt absolvenţi ai Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani şi poartă gradul de „sergent major”.

Noii colegi au fost primiţi în cadrul festiv la Gruparea de Jandarmi Mobilă Timişoara, de comanda unităţii şi de colectivul de cadre militare de la reşedinţă.

Comandantul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara, colonelul Alexandru Sîrca, după mesajul de bun venit, le-a prezentat tinerilor absolvenţi priorităţile instituţiei şi atribuţiile ce le revin fiecăruia în desfăşurarea activităţii profesionale, pentru a răspunde prompt nevoilor şi solicitărilor cetăţenilor.

În perioada următoare, cei mai noi membri ai colectivului jandarmilor timişoreni vor parcurge un program de pregătire pentru a se obişnui cu misiunile ce le vor avea de îndeplinit.  În foarte scurt timp, ei vor executa misiuni de ordine publică.

Comandantul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara le-a urat celor 3 subofiţeri succes în activitatea ce urmează să o desfăşoare, solicitându-le un comportament ireproşabil în relaţia cu cetăţenii, asigurându-i totodată de tot sprijinul de care vor avea nevoie pentru a-şi putea îndeplini în mod corespunzător atribuţiile funcţionale.

 

Stejărel Ionescu

Distribuie acest articol Oficial Media
Share