Călin Dobra este noul preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş

Noul preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş este începând de astăzi, Călin Dobra, fost vicepreşedinte, în legislature trecută. Acesta a luat  locul lui Sorin Grindeanu, care a devenit,  primul ministru al României.

Sorin Grindeanu, cu toate că a promis că va fi la Timişoara pentru a preda personal ştafeta lui Călin Dobra, nu a reuşit să ajungă.

Călin Dobra a fost ales preşedinte cu 24 de voturi pentru şi 12 împotrivă, dintr-un total de 36 consilieri judeţeni. Dintre acestea 19 aparţin PSD-ului, trei altor partied din coaliţie, iar două voturi au venit de la PNL, Se pare că nu se uită dragostea de pe urmă..

„Le mulţumesc colegilor pentru votul de încredere. Sunt câteva priorităţi importante pentru judeţul Timiş, cum ar construirea maternităţii, a centurii de sud şi a centrului intermodal de investiţii. Voi avea o întâlnire cu cei doi colegi ai mei, după ce mă voi instala, şi cu directorii de la Direcţia Tehnică şi de Investiţii şi apoi vă voi prezenta planul de atac al judeţului Timiş”, a spus Călin Dobra, noul preşedinte al CJ Timiş.

Pe lângă, Călin Dobra, tot azi au mai depus jurământul, Roxana Manasia Tîrpe şi Nicolae Avram, pentru locurile rămase vacante în Consiliul Judeţean Timiş.

Stejarel Ionescu

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share