21/01/2021

Campeador scoate spre închiriere spaţiile comerciale de la parterul ansamblului rezidenţial de pe Calea Torontalului

Amplasat în cea mai dinamică zonă din Timișoara, Campeador, grupul de investiţii din Cluj Napoca  care a ales Timişoara ca zonă de dezvoltare, scoate spre închiriere spațiile comerciale de la parterul complexului de pe Calea Torontalului. Ansamblul rezidenţial pune la dispozitie 1.423 de metri pătrați de spații comerciale, cu terase generoase, care beneficiază 60 de locuri de parcare.

Asemenea orașelor dezvoltate din Europa, unde zona de Nord a devenit un important hub economic și comercial, același lucru începe să se contureze și la Timișoara. Multitudinea de ansambluri imobiliare date în folosință în preajma Torontalului-Aradului, dar și numeroasele companii care s-au orientat spre aceasta zona, face din Nordul orașului de pe Bega sa fie tot mai interesant pentru investitori. În acest context, Campeador Residence a prevăzut la parterul ansamblului o suprafaţă generoasă de spațiile comerciale destinate antreprenorilor care caută să îşi dezvolte afacerea.

Cei 1.423 de metri pătrați au fost construiți în așa fel încât să se plieze pe orice tip de afacere pentru că spațiile pot fi personalizate în funcție de dorința fiecărui chiriaș. La această suprafață se mai adaugă alți 800 de metri pătrați de terase şi 60 de locuri de parcare.

“Spațiile comerciale pe care le punem la dispoziție vin ca urmare a unei necesităţi a locuitorilor din această zonă. Persoanele care au achiziţionat un apartament în Campeador Residence sunt oameni cu venituri peste medie, care își doresc să aibă cât mai aproape un confort. Spaţiile pe care le punem la dispoziţie se pretează, spre exemplu, pentru deschiderea unui supermarket, o spălătorie de haine, bănci sau afaceri dedicate wellness-ului, sau alte tipuri de business-uri. Posibilităţile de personalizare şi adaptare a spaţiului sunt multiple. Zona aflată în plină dezvoltare oferă o gamă largă de clienți: vorbim de tineri care locuiesc foarte aproape de complexul nostru sau de angajați în IT, financiar. Toate aceste aspecte accentueaza nevoia de spații comerciale, într-o zonă aflată în continuă expansiune”, declară Andrei Abrudan, dir. comercial Campeador.

Pe de altă parte, investitorii Campeador Residence afirmă că țin legătura în permanență cu autoritățile locale pentru dezvoltarea zonei. Din discuțiile avute până în prezent cu mediul administrativ al orașului aceştia anunţă că aici urmează să fie construit un sens giratoriu care va facilita accesul spre ansamblurile imobiliare din zonă.

Despre Campeador

Fondată în anul 2006, CAMPEADOR este o afacere de familie, ceea ce înseamnă că toate activităţile întreprinse sunt susţinute pe patru piloni: onestitate, încredere, durabilitate şi viziune spre viitor.

Activi pe piaţa naţională şi internatională, compania înfiinţată la Cluj Napoca se remarcă în sectorul construcţiilor prin seriozitatea cu care îşi respectă angajamentele şi termenele de predare şi inovaţia privind materialele de calitate superioară folosite în construcţii.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share