24/01/2021

Cartierul Matei Voievod intra in reabilitare dupa 30 de ani

cristian stanÎntr-un interviu acordat recent pentru publicația noastră, primarul interimar, Dainel Cristian Stan, ne-a declarat faptul că în curând Cartierul Matei Voievod din Târgoviște va intra în reabilitare. Până în prezent, Primăria Târgoviște a asfaltat Calea Ploiești.

Astazi, pe pagina personală de facebook, Cristian Stan vine cu o veste bună:

”Am semnat ordinul de începere a lucrărilor din Cartierul Matei Voievod (Sârbi), prima din cele patru mari investiții de reabilitare a infrastructurii municipiului Târgoviște care vor fi derulate în acest an. Lucrările, în valoare de peste 3.500.000 lei cu TVA, vor debuta pe data de 25.04.2016 și vizează intervenții la drumuri, la trotuare, parcări, lucrări de scurgerea apelor, lucrări de semnalizare 0rizontală și verticală.”
Suprafața totală care va fi modernizată este de 26.495 mp și acestea reprezintă primele lucrări importante de reabilitare a infrastructurii din zona din ultimii 30 de ani.

Pentru mai multe informații referitoare la proiectele de viitor ale primarului interimar, Cristian Stan si ale Primariei Tărgoviște, vă invităm să citiți un interviu acordat în exclusivitate pentru Oficial Media.

INTERVIU-CRISTIAN-STAN-OFICIAL-MEDIA-1024x684CRISTIAN STAN: ”Să uiți de nevoile tale, să te dedici total activității pentru care ai fost desemnat” – Un amplu interviu cu actualul primar interimar al municipiului Targoviste

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share