27/11/2021

În Cartierul Priseaca au început lucrările de reabilitare drumuri

”Am făcut astăzi o evaluare în teren a lucrărilor care se derulează în cartierul Priseaca.
Investiția este in grafic, iar după zeci de ani de așteptare, mă bucur că locuitorii din această zonă a municipiului Târgoviște pot în sfarșit să constate că administrația publică locală nu i-a uitat.
Realizarea a peste 8 km de drum, extinderea rețelei de canalizare si de alimentare cu apă, extinderea rețelei de distribuție a gazelor naturale, reprezintă numai câteva din proiectele care in urmatorii 2-3 ani vor schimba radical Priseaca.” a declarat primarul orașului, Daniel Cristian Stan.

„Finanțarea vine din cadrul unei asocieri dintre Primaria Targoviste si Consiliul Judetean Dambovita. În toamnă sperăm să intervenim și pe cel de-al doilea proiect. Atât în Priseaca cât și pe aceste străzi, înainte de asfaltare, vrem să rezolvăm problema care ține de canalizare, racorduri și tot ce înseamnă infrastructura subterană. Iar în Priseaca vor intra strazile Teilor, Prisecii, Plantelor, Padurii si Crangului; strada care va beneficia și de un proiect de alimentare cu gaze. Termen de finalizare, sfârșitul anului 2018.”

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share