19/04/2021

Ce înseamnă să ai propriul business?

Dacă vei întreba orice antreprenor, îți va spune că a începe o afacere nu este niciodată ușor.
Este nevoie de determinare, răbdare, efort, asumarea riscului și multă & implicare.
Cu toate acestea, întreabă-l dacă ar face acest lucru din nou și îți va răspunde cu un mare „DA! Cu siguranță!”

În această întâlnire cu Horia Bugarin, vei afla și discuta despre lucrurile importante pe care trebuie să le știi înainte de a te apuca de treabă și de a începe propria afacere!

Horia Bugarin – se definește ca un om statornic în schimbare, un om care își asumă riscuri și care a înțeles că pentru a face business e nevoie să ieși din zona de confort
După o cariera de succes în vânzări în cadrul unor mari companii românești și internaționale a decis să se implice în propriul business – IHM Total Consult, compania românească care a ajuns în top 5 companii de HR în România cu o cifră de afaceri de peste 20 mil de euro/an. Îi place să călătorească și să petreacă timp de calitate cu prietenii și familia.

📅 SAVE THE DATE pentru MARȚI-10 decembrie de la ora 17.00.
🏠 UNDE: Timișoara, UPT – Facultatea de Management în Productie si Transporturi (str. Remus 14).
🛒 Accesul e GRATUIT pentru tineri de 14-24 ani, în limita locurilor. Pentru aceasta te invit să te 🎯 ÎNSCRII: https://forms.gle/ZPBqYi5Z4RZZAYEz8.
☎️ DETALII: 0751515331 (Ioana Popescu)

Evenimentul se desfășoară cu sprijinul Fundației Alber, Asociațiilor Enable Timișoara și a partenerilor ei: Centrul Judetean de Resurse și Asistență Educațională Timiș, OSUT – Organizația Studenților din Universitatea de Vest Timișoara, Fundația pentru Tineret Timiș, Lasting Group, Printopia, IHM Total Consult.
Parteneri media: TVR Timișoara, Radio Timișoara, Kiss FM, TV UVT, TION, Timișoreni, Official Media, Știri pentru copii.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share