16/06/2021

Cele 5 zodii care stapanesc arta manipularii

Daca ai ghinionul ca prietenii tai sa fie nascuti sub urmatoarele semne zodiacale, sfatul nostru este sa fii cat mai precaut in prezenta lor. Acestea sunt cele 5 zodii care stapanesc arta manipularii, insa desigur, chiar daca au aceasta putere, nu inseamna ca vor face asta intotdeauna sau ca tu vei fi obiectul manipularii lor de fiecare data.

Scorpion

Chiar daca nativul Scorpion poate surprinde prin rafinamentul si caracterul puternic, este bine de stiut ca acesta are puterea sa manipuleze oricand. Gelosi din fire, Scorpionii isi stabilesc clar prioritatile si le urmeaza cu orice pret. Ai grija, s-ar putea ca prioritatile acestei zodii sa devina si prioritatile tale ca prin magie.

Gemeni

Sensibil, energic si comunicativ, nativul Gemeni poate sa devina deseori superficial. Te poate manipula foarte usor si nici macar nu vei realiza. Foarte indecisi, Gemenii te vor invinovati pe tine pentru greselile facute de ei si chiar o sa reuseasca sa te faca sa te simti datoare.

Pesti

Persoane complexe, intelegatore si prietenoase, Pestii au si cateva defecte. Profesionisti in manipulare, cei nascuti sub aceasta zodie se vor plange pentru haosul din sufletul lor de fiecare data cand situatia le permite. Te vor face sa empatizezi cu ei aproape de fiecare data, insa trebuie sa ai grija caci rolul de victima este preferatul lor.

Leu

Nativul din zodia Leu este increzator in propriile forte, mandru si generos, dar s-ar putea sa existe situatii in care sa abuzeze de arta manipularii. Femeia Leu te poate convinge ca are dreptate in orice situatie, chiar daca pana si ea stie ca asta nu este adevarat. Este zodia care stapaneste cel mai bine manipularea si care se bucura oricand ca poate sa o foloseasca.

Rac

Dotat cu foarte multa imaginatie si sensibilitate, nativul Rac este una dintre cele mai intuitive zodii. Desi caracterul sensibil al Racului il va ajuta sa isi faca foarte usor prieteni, imaginatia lui foarte bogata s-ar putea sa se transforme intr-un defect. Poate sa creeze mereu scenarii in care sa includa situatii ce nu au avut loc si sa te faca responsabil pentru acestea. De asemenea, Racul este cel care inca te judeca pentru ceva ce ai facut acum cativa ani, manipulandu-te inca de pe atunci.

sursa

Distribuie acest articol Oficial Media
Share