21/10/2020

Centrul Judetean de Cultura, cele mai importante achizitii din ultimii 26 de ani

DSCN9590

Astazi a avut loc o conferinta de presa in Piata Tricolorului din Targoviste, sustinuta de presedintele Consiliului Judetean, Adrian Tutuianu si Ionut Lascaie, directorul Centrului de Cultura Dambovita pentru a ne fi prezentate cele mai ”consistente” achizitii din ulimii 26 de ani pe care Centrul de Cultura a reusit sa le realizeze.

Este vorba de o scena mobila ( 206.666 lei), o autoutilitara 4X4  necesara pentru transportul scenei mobile si un autocar ( 415.140 de lei) cu 33 de locuri, toate acestea fiind necesare deplasarilor atat in judet cat si in afara lui, pentru activitatile culturale ce vor fi sustinute de Filarmonica Muntenia, Orchestra Populara ”Chinida”, dar si pentru restul actiunilor ce se vor realiza in cadrul Scolii de Arta a Centrului Judetean de Cultura Dambovita.

 

DSCN9598
Este prima data cand la Centrul de Cultura avem mijloace de transport proprii; e prima data cand avem o scena mobila. Vrem sa participam cu Orchestra Populara ”Chindia” la concerte in teritoriu, vom face un program care sa cuprinda cele 89 de localitati. Evident ca Filarmonica Muntenia se va adresa unui anumit tip de public si in general vom avea spectacole in municipii si orase. Ne propunem sa punem la dispozitia primariilor, Ansamblul Chindia cu scena, cu sonorizare, astfel incat ei sa cheltuie mai putin si sa putem valorifica personalul propriu din punct de vedere al actului cultural. De asemena, vom folosi aceste mijloace in cadrul unor activitati cum este ”Scoala altfel”. (Adrian Tutuianu)

Presedintele Consiliului Judetean  spera ca prin aceste actiuni sa contribuie decisiv la revitalizarea activitatilor din caminele culturale, si casele de cultura din judetul Dambovita in urmatorii patru ani de zile.

Ne-au fost prezentate activitatile culturale ce vor avea loc in perioada urmatoare atat in cadrul ”Scoala altfel” cat si evenimentele ce vor marca sarbatorile pascale sau Ziua Europei.

In scurt timp vom reveni cu programul evenimentelor pe care Centrul Judetean de Cultura le-a pregatit pentru perioada urmatoare.

DSCN9599

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share