18/01/2021

Cercetat de polițiști pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului

In data de 12 august, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat, pe raza localității Potlogi, un bărbat de 22 de ani, în timp ce conducea un autoturism, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.

 

În urma testării cu aparatul etilotest, bărbatul a prezentat o alcoolemie a cărei valoare s-a ridicat peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a îmbibației alcoolice.

 

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii unei infracțiuni la regimul rutier.

 

 

Sancționați pentru ilegalități în domeniul silviculturii

 

La data de 12 august a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 8 Poliție Rurală Valea Mare au acționat pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor ce se comit în domeniul operaţiunilor cu material lemnos.

 

Astfel, polițiștii au controlat 21 de autovehicule și au legitimat 35 de persoane, iar pentru neregulile descoperite au aplicat 31 de sancțiuni contravenționale.

 

 

Din totalul acestora, 9 au fost pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 171/2010 privind constatarea și sancționarea contravențiilor silvice și 22 pentru încălcarea prevederilor O.U.G 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

 

De asemenea, polițiștii au confiscat și 3,45 m³ de material lemnos.

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share