04/12/2021

Cercetați pentru comiterea unor infracțiuni la regimul rutier  

În ultimele 24 de ore, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au intervenit la 55 de evenimente, au constatat 18 infracțiuni și au aplicat 271 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de 78.000 de lei.

La data de 6 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, alături de celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice, au acționat, pe raza întregului județ, pentru prevenirea faptelor antisociale.

În ultimele 24 de ore, polițiștii au intervenit la 55 de evenimente, dintre care 39 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

De asemenea, polițiștii au constatat 18 infracțiuni, dintre care 9 contra persoanei și 5 contra patrimoniului.

Pentru abaterile de la normele contravenționale, polițiștii au aplicat 271 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de 78.000 de lei.

Totodată, au fost reținute 10 permise de conducere și au fost retrase 7 certificate de înmatriculare.

Cercetați pentru comiterea unor infracțiuni la regimul rutier  

 

La data de 6 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Târgoviște au depistat, pe raza localității Matraca, un bărbat de 44 de ani, în timp ce conducea un autoturism, deși avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce.

 

Totodată, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni au surprins, pe raza localității Valea Lungă, un bărbat de 27 de ani, din județul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism, fără a avea acest drept, conducătorul auto prezentându-le polițiștilor un permis de conducere provizoriu, eliberat de autoritățile din Marea Britanie.

 

În cauză, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluție prin unitatea de parchet competentă.

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share