04/12/2020

Chestorul Ioan Mirescu, adjunct al Poliţiei Române

Fostul inspector-sef al IPJ Timis, chestorul  Ioan Mirescu, a fost numit vineri, în urma unui ordin al ministrului Afacerilor Interne, adjunct al Poliţiei Române.

Conform Centrului de Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, numirea s-a făcut,  ”prin ordin al ministrului afacerilor interne, cu data de 3 martie, chestor de poliție Mirescu Ioan, inspector șef al I.P.J. Timiș, a fost împuternicit să exercite, cu caracter temporar, funcţia de adjunct al Inspectorului General al Poliției Române.

Ioan Mirescu s-a născut în data de 3 iulie 1961. În anul 1988 a absolvit Școala de Ofițeri de Poliție București, iar în anul 1995 a absolvit Facultatea de Drept de la Academia de Politie ”Alexandru Ioan Cuza”. În anul 1988 s-a angajat ca ofițer specialist la Inspectoratul de Politie al județului Mehedinți, avansând până la funcția de șef de inspectorat în perioada 2005 – 2011. În anul 2011 el a fost împuternicit să conducă Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră – Serviciul Mehedinți, iar în 2012 a fost numit la Timișoara șeful Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră. La sfârșitul lunii ianuarie 2015, Mirescu a fost numit, temporar, de către IGPR să conducă Poliția Timiș.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share