Chiajna s-a distrat cu echipa fiului, sub ochii tatălui

chiajna-pandurii 3-0

Concordia Chiajna e o echipă ce aminteşte de defuncta Victoria Brăneşti. Nu prea se înghesuie bucureştenii să o vadă jucând acasă, decât atunci când vin duelurile cu Steaua sau Dinamo. Cu Pandurii, ilfovenii au avut în cochetul stadion un spectator de lux. Pe generalul Iordănescu, sosit mai degrabă să vadă cum se descurcă odrasla Edi pe banca Pandurilor, decât să urmărească un potenţial „tricolor” pentru mult aşteptatul meci cu Ungaria. Chiajna a bătut echipa juniorului Iordănescu la fundul gol, cu trei nuieluşe date la greu pe final de meci. Până atunci, partida nu a scos în evidenţă pe vreuna dintre competitoare ca fiind superioară celeilalte. Se auzea doar antrenorul Marius Baciu cum se ia de centralul Chivulete, şi el un junior, cu apelative de genul: „Andrei, arbitrează Iordănescu? Te-ai … pe tine?”, de te miri de ce nu sunt familii la meci când tonul la cuvinte urâte se dă chiar de pe banca tehnică. Baciu a învins şi a scăpat de o posibilă demitere, mai ales că în tribună s-a aflat şi Cornel Ţălnar, despre care se spusese că i-ar lua locul. Frumoasă atmosfera însă, cu destulă lume civilizată şi o bucurie la final demnă de salutat. Adică fără fiţe sau aroganţe copiate de la „idolii” aflaţi la doi paşi de Chiajna. Seniorul Iordănescu a părăsit stadionul cu nişte declaraţii seci şi spuse la repezeală.  Selecţionerul l-a acuzat şi el pe Colţescu după prestaţia de la meciul Astra-Steaua (2-0) şi a mai vorbit de duelul echipei campioane împotriva lui Rosenborg. „Nu cred şi nu credeam că în fotbalul românesc se mai pot întâmpla asemenea lucruri, care sunt dăunătoare fotbalului în primul rând. I s-a întâmplat unei echipe campioane. Partida Stelei cu Rosenborg va fi un meci dificil, greu şi cred că Steaua trebuie să-şi rezolve în primul rând problemele psihice, după eliminarea pe care a suferit-o şi după rezultatul de ieri. Cred că ambele noastre echipe pot să meargă mai departe şi ar fi în interesul fotbalului, al echipei naţionale ca aceste două echipe să meargă mai departe”, a spus selecţionerul, care a evitat şi de această dată să meargă în Stefan cel Mare să vadă un meci de campionat. După partidă, un exclus din lotul gazdelor, Mihai Dina, ne-a răspuns la câteva întrebări. Urmăriţi mai jos interviul în secţiunea audio. (Răzvan Necşulescu)

CONCORDIA CHIAJNA – PANDURII TG. JIU 3-0 (0-0)

Au marcat: Constantinescu (69), Purece (76), Pena (90).

Concordia Chiajna: Matache – Vagner (Bărboianu ’74), Sârghi, Tincu, Bucurică – Madeira (Ion ’85) – Purece, Cristescu, Giurgiu, Constantinescu – Ţâră (Pena ’61). Antrenor: Marius Baciu.
Pandurii Târgu Jiu: Mingote – Unguruşan, Şandru, Vasco, Grecu – Droppa (Nistor ’73), Mrzljak – Ciucur, Răduţ, Nicoară (Hora ’58) – Roman (Welington ’66). Antrenor: Edward Iordănescu.

Arbitri: Andrei Chivulete (central) – Bogdan Velicu, Andrei Constantinescu (asistenţi) – Horia Mladinovici (rezervă).

Galerie foto – Cătălin Spătaru

1

2

4

 

 

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share