05/08/2021

CHINDIA TARGOVISTE- un club cu datorii ZERO

Astăzi, pe Stadionul Chindia din Târgoviște, primarul interimar Cristian Stan, alături de președintele Consiliului Judetean, Adrian Țutuianu, managerul public, Liviu Stoica și antrenorii Clubului Chindia, au ținut o conferintă de presă pentru a-i informa pe suportorii echipei, dar si pe târgovișteni de etapa în care se află Clubul Chinidia în prezent.

Măine va avea loc, un meci important pentru Chindia Târgoviște care va juca cu liderul, Gaz metam Medias, acolo unde spera cu totii sa iasa pe primul loc la incheierea sezonului regulat. Cristian Stan a vorbit si despre licentierea stadionului pentru Liga I, unde dosarul a fost deja depus la federatie. Interbati de primele pentru jucatori, reprezentantii primariei si ai CJD au raspuns ca ”performanta trebuie rapslatita” si daca vor promova, e posibil sa primeasca si aceste prime.

”Un moment de referinta in istoria Clubului Chindia Targoviste, la acest moment clubul are zero datorii. Este pentru prima oara cand dupa infiintare, la Chindia Targoviste s-a intamplata acest lucru, fapt care denota seriozitatea meciului. Angajamentele pe care le-am luat fata de acest club au fost respectate. Am demonstrat ca suntem alaturi de fotbalul targovistean si de targovisteni. Este unul din putinele cluburi din Romania care la acest moment are datorii zero, indiferent ca vorbim de furnizori, jucatori, sau debite bugetare; iata ca la Targoviste este o situatie de exceptie si ne propunem in continuare sa fim alaturi de performanta sportivă. Prioritatile sunt in functie de cele bugetare, si cu siguranta Chindia va fi una din preocuparile noastre principale. La Chindia va fi un stadion nou, dar pana atunci vom fi alaturi de echipa care avut un parcurs exceptional in 2016.” (Cristian Stan)

”În luna iunie 2012 cand am venit la CJD clubul avea datorii de aproape 20 de miliarde; majoritatea jucătorilor erau proprietatea lui Gică Popescu, nu erau ai clubului, staful tehnic si administartiv era compus din oameni din afara județului. Acum staff-ul administrativ și tehnic este compus din oameni ai locului și oameni care gândesc cu sufletul la Târgoviște, jucătorii sunt localnici și în proprietatea clubului. Părea o misiune imposibilă să aducem clubul la zero datorii; cand iti propui să faci lucruri importante, dacă ești serios le duci la capăt. Dincolo de echipa mare sunt si 150 de copii in grupele de juniori mici si juniori mari, care au si ei rezultate foarte bune si care vor asigura pepiniera necesară unui club cu pretenții. Vom continua demersurile ca în anul 2018 să avem un stadion nou.” a declarat Adrian Tutuianu, președinte CJ Dâmbovița.

Nicu Croitoru, antrenor:
Mâine este un moment de sarbatoare, sperăm sa avem o evolutie apreciată și în același timp să câștigăm cele trei puncte pentru a începe partea a doua a acestui campionat.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share