Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Circulația personalului și echipamentelor din SUA pentru exercițiul DEFENDER 20 a fost modificat

Ca răspuns la creșterea incidenței focarul actual al virusului COVID-19 și la îndrumările recente ale Secretarului Apărării, am modificat exercițiul Defender-Europe 20 ca mărime și domeniu de aplicare ” se arată în comunicatul  US. Army, ce participă la exercițiul militar DEFENDER 20.

”De la 13 martie, toată circulația personalului și a echipamentelor din Statele Unite în Europa a încetat. Sănătatea, siguranța și disponibilitatea militarilor, civililor și membrilor familiei noastre sunt principala preocupare. Prin această decizie, continuăm să păstrăm pregătirea forței noastre, maximizând în același timp eforturile noastre de a avansa alianțele și parteneriatele noastre. Pe măsură ce facem ajustările corespunzătoare, nu vor fi efectuate exercițiile corelate cu Exercise Defender-Europe 20 – Front dinamic, Evaluare comună de luptă de război, Sabri Strike și Swift Response .

Anticipăm că echipa de luptă a brigăzii blindate deja desfășurată în Europa va desfășura  alte evenimente de pregătire combinate cu Aliații, ca parte a unui exercițiu modificat.  Forțele deja desfășurate în Europa pentru alte exerciții,  vor reveni în Statele Unite. Scopul Defender-Europe 20 este de a construi pregătirea strategică prin implementarea unei forțe credibile de luptă pentru Europa în sprijinul NATO și al Strategiei Naționale de Apărare a SUA. Acest efort a exercitat capacitatea Armatei de a coordona mișcările la scară largă cu Aliații și partenerii. Din ianuarie, Armata a desfășurat în Europa aproximativ 6.000 de soldați din Statele Unite, inclusiv un sediu al diviziei și o echipă de luptă a brigăzii blindate. A mutat aproximativ 9.000 de vehicule și piese de echipament din Stocurile Prepoziționate ale Armatei și aproximativ 3.000 de echipamente pe mare din Statele Unite. Și, în coordonare cu Aliații și partenerii, a finalizat, de asemenea, deplasarea soldaților și a echipamentelor din mai multe porturi în zone de instruire din Germania și Polonia. Sunt încă multe detalii lucrate și discutate cu aliații și partenerii noștri. Se anticipează schimbări la calendarul de desfășurare a soldaților care se află în prezent în Europa, la redistribuirea echipamentelor din SUA ”, se mai arată în comunicat.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share