27/10/2020

Clinica de dermatologie în casă nouă

Primarul municipiului Timişoara, Nicolae Robu a anunţat astăzi într-o conferinţă de presă, că săptămâna viitoare Clinica de Dermatologie se va muta în casă nouă.
La noua clinică de pe strada Daliei vor funcţiona: clinica, policlinica 3 şi laboratorul.

De puţin timp a fost făcută recepţia noii clădiri fiindu-se prezentat noul sediu pentru Clinica de Dermatologie care a fost renovată , existând în interiorul acesteia toate serviciile necesare unei bune funcţionări. S-a început încă de ieri cu mutarea mobilierului nou achiziţionat, iar de joi, 12 septembrie, va funcţiona Policlinica în noua clădire. La sfârşitul săptămânii viitoare va fi mutată în totalitate Clinica de Dermatologie. Aşadar, această importantă clinică a Spitalului Municipal va funcţiona în condiţii incomparabile cu cele avute pe strada Mărăşeşti.
„Am alocat 400.000 de euro pentru achiziţia de echipamente de ultima oră,achiziţia fiind de cel mai înalt nivel, nu ne-am limitat doar la spaţiile propriu-zise, pentru a se putea face performanţă în dermatologie”, a spus, primarul Nicolae Robu.
Noua clinică va avea 12 cabinete, sală de tratament, sală pentru mici intervenţii chirurgicale, sală pre/post operator, compartiment sterilizare, 19 saloane pentru pacienţi, 10 cabinete medicale, farmacie, cameră de carantină, laboratoare şi sală de curs.

Stejărel Ionescu

Distribuie acest articol Oficial Media
Share