22/10/2021

Clubul de Presă Valea Jiului a început anul în forță

Timp de două  zile, membrii din cadrul CLUBULUI DE PRESĂ VALEA JIULUI s-au reîntors în județul Vâlcea, acolo, unde au participat la mai multe evenimente  cultural artistice și caritabile.

În ziua de vineri, 11  ianuarie a.c,   Angella Dumitrașcu- președinte, Daniel Csatlos- secretar, Mihai Bodogan și Luciana Danciu,  au  avut primele  interviuri la televiziunile vâlcene, în care s-au prezentat parte din aactivitățile comune care au avut loc în anul 2018, dar s-a făcut referire și la proiectele anului în care am intrat. La evenimente au participat subprefectul Aurora Gherghina, directorul bibliotecii județene ” Antim Ivireanu ” din Rm.Vâlcea, elevi și cadre didactice împlicate în proiecte europene, colegi jurnaliști, etc.

Sâmbătă, 12 ianuarie 2019, la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Socială din Lungeşti s-a desfăşurat manifestarea ”Clipe de lumină și iubire” în cadrul proiectului ”Iubirea de aproapele meu”. Muzica şi poezia au creat o atmosferă de iubire, comuniune şi armonie pentru cei prezenţi. Iubirea pentru oameni depăşeşte neputinţa, invidia, răutatea, diferențele de orice fel. Evenimentul organizat de Clubul de Presă din Valea Jiului,  reprezentat de doamna Angella Dumitraşcu , Daniel Csatlos, Luciana Danciu, Mihai Bodogan, Biblioteca Judeţeană ”Antim Ivireanul” Vâlcea, reprezentată de doamna Zenovia Zamfir, Liga Femeilor Creştine Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Vâlcea, a deschis seria acţiunilor social – culturale ce se vor derula în cursul anului 2019. La final,  domnul director Gabriel Mihai Popescu a mulţumit delegaţiei pentru clipa de iubire şi momentul frumos petrecut împreună.

 

Clubul de Presă – a impresionat prin PRESTANȚA  ARTISTICĂ, ELEGANȚĂ și SIMPLITATE

Sâmbătă, reprezentanții CLUBULUI DE PRESĂ VALEA JIULUI  au participat la REVELIONUL CARAVANEI CULTURII. Aceștia au impresionat  prin prestația artistică susținută de îndrăgitul cîntăreț MIHAI BODOGAN, prin eleganță și simplitate în cuvinte…. Noi ne exprimăm cel mai bine în scris, și mulțumim pentru laudele aduse….

Valea Jiului a demonstrat că nu este un capăt de lume, iar din ÎNTUNERICUL care a cuprins zona, mai există o SPERANȚĂ și cu toții ne dorim să vedem,  LUMINIȚA DE LA CAPĂTUL TUNELULUI. Iar acest lucru nu depinde numai de noi, jurnaliștii, ci de toți  factorii decizionali, începând de la vârful țării, până la ultimul locuitor din zonă.

  

În cadrul evenimentului, jurnalistul  Angella Dumitrașcu a fost  premiat de UNIUNEA ZIARIȘTILOR POFESIONIȘTI, oficiile de gazdă fiind făcute de Marian Bărăscu și vicepreședintele UZP, Nicolae Dinescu.

Reprezentații presei hunedorene au demonstrat empatia față de semeni, dragostea și respectul față de biserica strămoșească și au demostrat că, odată  în VALEA JIULUI EXISTĂ OAMENI FRUMOSI, AMBIȚIOȘI ȘI UNIȚI, CARE POT FACE FAȚĂ, ORICĂROR PROVOCĂRI…ORICARE AR FI ACESTEA.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share