Cochete pe biciclete , va lua startul duminică 21 mai 2017

 Echipa “Verde pentru Biciclete” are plăcerea de a vă invita duminică, 21 mai 2017, la Cochete pe biciclete. Acest eveniment vine cu multe premiere, întrucât ne dorim să le oferim participantelor o experiență unică.

Întâlnirea celor mai Cochete Bicicliste va avea loc ca de obicei la ora 10, pe platforma Timco, Timişoara. Desigur, pot fi însoțite de Cavalerii lor și de admiratori. Până la ora 11, vom oferi numere și baloane VpB, premii surpriză de la parteneri, vom face o scurtă încălzire și apoi vom porni pe următorul traseu: Platforma Timco –  Calea Circumvalațiunii – Str. Gh. Lazăr – Piața 700 – Str. Paris – Bd. Republicii – Bd. Regele Ferdinand I – Bd. 16 Decembrie 1989 – Bd. Ctin. Brâncoveanu – Str. Glad – Str. Cozia – Str. Surorile Martir Caceu – Aleea FC Ripensia – Piața Leonardo da Vinci (peste pasajul Michelangelo) – Bd. V.Pârvan.

Acest eveniment se dorește a fi o celebrare a feminității, a frumuseții, a eleganței, a unui stil de viață sănătos și activ. Din acest motiv, vom poposi la Vineri 15, unde va avea loc prima defilare de modă organizată vreodată în cadrul unui eveniment Verde pentru Biciclete. Pentru că se dorește a fi un eveniment plin de stil, la Cochete pe Biciclete vor fi prezenți designeri vestimentari și de accesorii din Timișoara, precum: Andreea Caradjov (Andreea Caradjov), Andreea Micle (Micle), Mirela Ciora-Corcoșa (MI RE LA), Cristina Dulcea (Nifty), Oana Fometescu (Store&Stories) și Paula Aldescu, blogger de cultură (Tricoul Inteligent Dunia). Ținutele prezentate se pretează pentru mersul pe bicicletă și vor fi incluse ulterior în a patra ediție a ghidului vestimentar pentru bicicliste, distribuit online gratuit.

La Vineri15, Cochetele se pot distra la Oglinda WOW – Cabina Photo și se pot bucura de preparatele delicioase incluse în meniul special pregătit pentru ele.

Pentru Biciclistele Cochete, pregătim o sumedenie de premii, acordate împreună cu colaboratorii noștri.

Sponsorul StarShinerS va oferi 5 vouchere în valoare de 100 lei fiecare valabile în showroom-ul din Shopping City.

Sponsorul Arsenal Park va oferi 5 premii care constau în câte o noapte de cazare la Arsenal Park pentru 2 persoane, 5 vouchere duble la AquaPark și 5 vouchere duble la AventuraPark.

Sponsorul visuel.ro va oferi 3 premii care constau într-o ședință de machiaj și coafat, oferite înainte de eveniment  printr-un concurs online derulat de miercuri până vineri, care vor fi concretizate la Cochete, în intervalul orar 10:00 – 11:00. În plus, visuel.ro mai oferă, în cadrul unei tombole:

  • 10 VOUCHERE X (100 LEI Visuel + servicii înfrumusețare parteneri)
  • 1 ondulator profesional conic Labor Pro
  • 1 set de epilat profesional Biemme
  • 1 set îngrijire Upgrade
  • 1 perie profesională păr Upgrade
  • 1 burete profesional pentru make-up Labor-Pro

Sponsorul Yves Rocher România va oferi 50 de produse și câte un butaș de lavandă, oferite în cadrul unei tombole. În plus, toate participantele primesc carduri cu reducere Yves Rocher.

Partenerii sportivi SmartFit Studio oferă 10 abonamente de o lună – full fitness la oricare dintre săli.

O Cochetă va intra în posesia unui coș de bicicletă marca Fabulous Baskets, câștigate în urma unui concurs derulat pe pagina de Facebook a Verde pentru Biciclete, de joi până vineri.

3 premii constând în câte un flower carrier va fi oferit de Peonies & Hydrangeas.

Cu un fashion show de zile mari, un meniu special pregătit pentru bicicliste, cu premii numeroase, o cabină foto care să imortalizeze cele mai amuzante momente, vă garantăm că vom petrece o zi pe cinste!

Cochete pe biciclete este un eveniment organizat de Fundația Bega în cadrul Verde pentru Biciclete, iar acest eveniment dedicat feminității a ajuns la ediția cu numărul 5.

 

 

 

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share