28/02/2021

COMPANIA DE APA TARGOVISTE a ridicat restrictia de consum al apei in localitatile afectate

 comp de apa

Avand in vedere rezultatele conforme atat din punct de vedere microbiologic cat si fizico – chimic, conform prevederilor Legii nr. 458/2002 privind calitatea apei potabile ale probelor de apa prelevate in ultimile zile din orasul Pucioasa si localitatile Branesti, Vulcana Bai, Vulcana Pandele si Doicesti, precum si Adresa Directiei de Sanatate Publica Dambovita din data de 29 februarie 2016, S.C. Compania de Apa Targoviste Dambovita S.A. anunta ca incepand cu data de 29 februarie 2016, decide ridicarea restrictiei de consum al apei doar dupa fieberea si racirea acesteia, stabilita de Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Dambovita prin Hotararea din data de 15 februarie 2016.

Drept urmare, apa furnizata de societatea noastra consumatorilor este potabila, indeplinind conditiile stabilite de prevederile Legii nr. 458/2002 privind calitatea apei potabile.

Mentionam faptul ca Directia de Sanatate Publica Dambovita, impreuna cu S.C. Compania de Apa Targoviste – Dambovita S.A. au recoltat concomitent probe din aceleasi puncte si la aceleasi ore, acestea fiind analizate in laboratoarele proprii, inregistrate la Ministerul Sanatatii, rezultatele demonstrand mentinerea constanta si in timp a parametrilor de potabilitate.

De asemenea, se mentin in continuare masurile de preventie pentru limitarea oricarui risc asupra sanatatii publice, astfel fiind prelevate cate doua probe de apa pe zi la iesirea din statia de tratare si consumatori, monitorizarea de audit suplimentara si efectuarea operatiunilor de golire, curatare, spalare, dezinfectie si verificare a rezervoarelor de inmagazinare si a retelei de distributie.

Va multumim pentru intelegere!

Director general,

Dr. Jr. Oprea Alexandru

Distribuie acest articol Oficial Media
Share