31/03/2020

Complexul Energetic Hunedoara are datorii de sute de milioane de euro

La Complexul Energetic Hunedoara, nu vrea să tragă nimeni un semnal de alarmă, care să trezească guvernul din adormire.

15 directori încasează imense salarii, în timp ce datoria Companiei depășește 700 milioane lei, iar extracția cărbunelui e deficitară, din Valea Jiului plecând vagoane încărcate mai mult cu pământ decât cu cărbune 4 downloads of Voice3.

Cei 15 directori încasează salarii imense , în timp ce minerii în subteran sapă la piatră, pământ și câte un gram de cărbune, de aceea compania a și ajuns în insolvență 윈도우 7 맑은 고딕.

Se pare că “gașca” directorilor e una PSD-istă, “gașcă” ce nu o interesează decât să vină salariul lunar, ei să aibă cu ce își plătii cheltuielile, în timp ce sute de apartamente din Petroșani sint fără apă caldă și căldură, cărbunele ce ajunge la Termocentrala Paroșeni pe lângă faptul că e insufficient, și care e scoate mai mult praf decât căldură, ceea ce duce la înfundarea filtrelor 스마트폰 닌텐도 게임.

PSD-ul ca peste tot a făcut numai datorii, pe care nu le-a plătit niciodată, iar directorii de la CEH iau peste 100 milioane lei pe lună English dictionary.

Trebuie să se găsească un alt sistem de încălzire, deoarece jocurile politice de până acum, au distrus această țară Also downloaded in Episode 13 of Mised Young.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments