04/12/2021

Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviste a participat la Târgul de Turism de la Constanța

targ turism

Complexul National Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviste a participat la Târgul de Turism Vacanța aflat la cea de-a VIII-a ediție, desfășurat la Constanța.
Târgul de Turism Vacanța s-a deschis în data de 11 martie și s-a desfășurat până pe 13 martie.

În cele trei zile de târg, vizitatorii care au trecut pe la standuri, au fost foarte încântați de ofertele pentru destinațiile de vacanță, dar și de obiectivele turistice din Dâmbovița și nu numai. Obiectivul general  l-a constitut dezvoltarea şi consolidarea turismului, prin intermediul promovării la nivel naţional, a potenţialului turistic cultural şi natural local, sporirea importanţei turismului şi culturii.

received_1019502764781882

Complexul Național Muzeal ”Curtea Domnească” a promovat obiectivele turistice: Ansamblul Monumental “Curtea Domnească”, Ansamblul Brâncovenesc de la Potlogi, Muzeul Tiparului şi al Cărţii Vechi Româneşti, Muzeul de Istorie, Muzeul de Artă, Expoziţia “Metamorfozele unui loc al memoriei” situată la fostaUnitate Militară 01417, Muzeul Scriitorilor Dâmboviţeni, Muzeul “Evoluţiei omului şi tehnologiei în paleolitic”, Muzeul „Vasile Blendea”, Casa Atelier “Gheorghe Petraşcu”, Muzeul de Etnografie şi Artă Populară Pucioasa, Casa Memorială „I. L. Caragiale”, Muzeul de Etnografie şi Artă Populară Pietroşiţa.

Considerăm că a fost oportun să oferim constănţenilor – una dintre cele mai importante pieţe – sursă de turişti din România, pliante cu obiectivele turistice din Dâmbovița, un eveniment binemeritat şi aşteptat.
Evenimentul a avut ca scop atragerea cât mai multor turiști care vor să redescopere elemente deosebite din istoria și cultura românilor, se arata intr-un comunicat al Complexului Național Muzeal ”Curtea Domnească”.

received_1019503041448521

Distribuie acest articol Oficial Media
Share