20/09/2021

Complexul Turistic de Natație – Evenimente ”UN AN COMPLEX”

Complexul Turistic de Natație, după Cupa Chindia la minifotbal, pregătește alte două evenimente în această ultimă lună de primăvară.

Complexul Turistic de Natație din Târgoviște vă invită la „o oră altfel „. Vrem să fim alături de cadrele didactice, în cadrul programului „Şcoala altfel „. Vrem să contribuim la dezvoltarea armonioasă, activă şi creatoare a preşcolarilor şi şcolarilor! Pentru înscrieri şi detalii, vă rugăm să accesați pagina de Facebook a Complexului Turistic de Natație.  De asemenea, puteți apela numărul de telefon 0757.093.152. Participarea este gratuită. Vă aşteptăm cu drag şi … altfel!

Complexul Turistic de Natație – Life-style

Avem plăcerea de a vă invita la evenimentul lunii mai, prin care promovăm un stil de viață sănătos, bazat pe mișcare și pe bună dispoziție! Vă așteptăm la o oră de Dans Latino cu Alexandra şi Răzvan Văduva. Pe 24 mai, de la 19.30! Evenimentul face parte din programul „UN AN COMPLEX”, iar participarea este gratuită. Enjoy your life!

Complexul Turistic de Natație vă oferă pentru un stil de viață sănătos, acces permanent la sala de fitness. Dotările, programul și detaliile le aflați aici!

Un proiect în valoare de 88 milioane de lei, inaugurat în vara anului 2016. Complexul Turistic se dorește a fi un punct de atracție turistică pentru toți cei care vor căuta și zona de agrement a orașului Târgoviște. Și una dintre cele mai importante locații din țară unde se vor putea desfășura competiții sportive la cel mai înalt nivel. Fiind chiar unul din obiectivele specifice ale acestui proiect.

Complexul Turistic de Natație

”Cel care va conduce bazinul de înot va avea sarcina de a organiza ca și indicator obligatoriu, competiții din calendarul oficial al Federației Române de Natație. Sigur vom încerca să realizam și alte competiții aici”. -Primarul orașului Daniel Cristian Stan-

Astăzi Complexul Turistic de Natație condus de domnul Eugen Pătrașcu, se menține la cele mai înalte standarde europene.  Cu o paletă vastă de posibilități sportive și de agrement, cu un personal amabil și calificat, rămâne principala atracție pentru timpul liber.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share