22/01/2021

Complexul Turistic de Natație Târgoviște- partener în Campionatul Național de Înot 2017

campionat inot

Obiectivul general al Complexului Turistic de Natație este acela de a creste atractivitatea Municipiului Târgoviste atât pentru turistii români, cât si pentru cei straini. În acest sens se dorește dezvoltarea turismului în orașul Târgoviște prin investiții in infrastructura de agrement. Autoritățile locale încearcă să găsească soluții pentru a respecta bunul mers al investiției și a-i asigura parametrii pe care ii vizează proiectul.

Ieri în ședința extraordinară a Consiliului Local Municipal, primarul orașului ne-a informat despre discuțiile pe care le-a purtat cu președintele Federației Române de Natație, Camelia Potec, despre posibilitatea ca orașul Târgoviște să găzduiască prin Complexul Turistic de Natație o serie de evenimente ce se vor derula în Campionatul Național de Înot de anul viitor.

”Am avut o întâlnire cu președintele Federației Române de Natație și Pentatlon Modern, doamna Camelia Potec. Am discutat despre calendarul competițiilor de anul viitor în care se va afla și Complexul Turistic de Natație, ca și spațiu în derularea mai multor etape din Campionatul National de Inot și la Targoviște. La astfel de evenimente vor fi prezenți cel puțin 1000 de oameni din afara orașului.”

”Cel care va conduce bazinul de înot va avea sarcina de a organiza ca și indicator obligatoriu, competiții din calendarul oficial al Federației Române de Natație și sigur vom încerca să realizam și alte competiții aici”, ne declara primarul orașului Daniel Cristian Stan în luna martie a acestui an.

Proiectul Complexului Turistic de Natație din Târgoviște are ca si obiective specifice creşterea numarului de turişti ce aleg să viziteze Municipiul Târgovişte cu 21% pe o perioadă de 5 ani de la finalizarea investiţiei (Anul 5), comparativ cu anul 2008, creşterea cu peste 20% a duratei sejurului în oraşul Târgovişte, până in Anul 5, comparativ cu anul 2008, precum și creşterea numarului de înnoptări in Municipiul Târgovişte cu peste 40% pană in Anul 5, comparativ cu anul 2008.

IMG_7511

IMG_7494

IMG_7536 IMG_7533 IMG_7519

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share