Concept unic al profesorului Ştefan Cojocnean

Tehnica de relaxare, resetare şi refacere profundă Ştefan Cojocnean, te ajută la rescrierea programelor din subconştient care să te aducă acolo unde îti doreşti, si sa realizezi toate cele 3 planuri: Bani- Relaţii- Sănătate.

Doar la Sala de Sport No Limits, singura din lume care iţi poate oferi mişcarea, relaxarea şi masajul de care are nevoie corpul tău în 90 de minute, va aşteptăm SÂMBĂTĂ 20 ianuarie la ora 18:15.

Aveţi nevoie de un echipament sportiv, o sticlă de apă și un prosop.

Rezervările se fac la numarul de telefon 0744299754- Prof. Ştefan Cojocnean, numarul este limitat, preţul este de 50 lei/ persoană. Sala se află pe Str. C, Brediceanu, Nr. 4 cu intrare din Aleea Pietonala Marasesti, la Demisol, Timisoara.
În concepţia campionului naţional la kick-box, mişcarea este o necesitate nu un lux, depinde doar de noi să o facem cu plăcere pentru propria evoluţie biologica. Relaxarea este o formă de repaus pasiv în care se reface întreg organismul la nivel neuromuscular, iar masajul este o metodă care vine în ajutorul diminuării multor boli profesionale şi în sprijinul eliberării la nivel maxim a hormonilor fericirii. Cu ajutorul acestor trei metode, Ştefan Cojocnean, a ajuns la performanţa de record mondial la jucat baschet pe patine cu rotile timp de 25 de ore, record mondial la kickboxing timp de 17 ore de lovit la sacul de box şi box tailandez, şi alte recorduri.

Stejarel Ionescu

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share