20/10/2020

Concert extraordinar, “Primăvara Clasică Europeană” – Târgoviște 9 mai 2019

Concert extraordinar, “Primăvara Clasică Europeană”, Ediția a VI-a, Târgoviște, 9 Mai 2019, ora 18.00. Intrarea este LIBERĂ!

Acompaniază Orchestra Simfonică Muntenia, dirijor Daniel Jinga.

Invitați Cristi Minculescu, Paul Ciuci, Alin Dincă & Trooper, soprana Ayona, tenorul Florin Georgescu.

Evenimentul este organizat de către Primăria Târgoviște prin Teatrul Municipal ”Tony Bulandra”, alături de Consiliul Județean Dâmbovița, prin Centrul Județean de Cultură.

Conferință de presă la sediul Primăriei Târgoviște, 7 mai 2019:

”Și în acest an, Ziua Europei este marcată printr-un concert deosebit, de înaltă ținută, așa cum s-a întâmplat de fiecare dată. Ne aflăm deja la ediția a VI-a. Accesul în sală se permite începând cu ora 17.30. Prezentatori – Vlad Miriță, Florin Georgescu Junior, Alina Petrică. Ne așteptăm la un număr foarte mare de spectactori.” a menționat Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște.

La rândul său, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea a precizat: ”Ne ținem de cuvânt și ne respectăm promisiunile. Avem un parteneriat de 6 ani cu Primăria Târgoviște pe acest subiect. Eu vreau să cred că nu este singurul program pe care il vom implementa, și pe viitor ne dorim să avem cât mai multe proiecte de succes. Și prin acest eveniment contribuim la zestrea culturală a municipiului și să încercăm să aducem un omagiu celor care au gândit această idee de Uniune europeană.”

Intrarea este liberă!

Pentru informații suplimentare, sunați la 0245613112.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share