05/12/2020

Clubul Ride Competition Timişoara, organizează sâmbătă, 24 octombrie 2015, în localitate Corneşti, la 18 km de Timişoara, pe raza comunei Orţişoara. un concurs de duatlon – bicicletă şi alergare – pentru adulţi, dar în special pentru copii.
Organizatorii îşi doresc o prezenţă cât mai mare a juniorilor care au astfel posibilitatea să-şi formeze apetitul pentru competiţii şi să se declare „pro” pentru o viaţă sănătoasă.
Obiectivul principal este de a iniţia cât mai mulţi copii într-un sport care presupune, pe lângă mişcare, cultivarea spiritului de competiţie şi o experienţă interesantă în natură.
În cadrul competitiei sunt 5 categorii de vârstă pentru copii şi 5 categorii pentru adulţi, inclusiv proba de ştafetă. Organizatorii pun la bătaie o mulţime de premii în valoare de peste 7000 RON.
Participarea copiilor este gratuită. Pentru adulţi, persoane peste 18 ani, taxa de participare este de 30 RON. Înscrierile se pot face ad hoc sau online pe : http://duatloniarcuricornesti.eventzilla.net/.
Concursul, în formula anunţată acum de organizatori, este o premieră. Clubul Ride Competition a organizat în trecut concursuri de biciclete – două ediţii sub denumirea de Iarcuri-Corneşti. De această dată, la concursul de biciclete a fost adăugată alergarea, astfel a rezultat duatlonul, sport recunoscut la nivel internaţional.
Între organizatori se numără şi Ciprian Bălănescu, sportiv bănăţean recunoscut la nivel naţional şi internaţional. Bălănescu domină în fiecare sezon campionatele naţionale de duatlon şi triatlon fiind de 11 ori campionul României. De asemenea, Ciprian Bălănescu deţine două titluri de campion balcanic la duatlon.
Având în vedere că se anunţă o prognoză meteo favorabilă, cu mic, cu mare, toată lumea este aşteptată la Corneşti !
Pentru informaţii, organizatorii pot fi contactaţi după cum urmează :
Francois Vulliete 0744.393.915; Vasile Gotzo 0745.631.611; Ciprian Bălănescu 0742.306.977.
Evenimentul este susţinut şi organizat cu sprijinul Primăriei Orţişoara

Stejărel Ionescu

Distribuie acest articol Oficial Media
Share