25/11/2020

Condiții la standard european la Sectia de Boli InfecțioaseTimișoara

În urma finalizării cu succes a proiectului de modernizare și dotare a saloanelor destinate bolnavilor infectati cu noul coronavirus, personalul medical alSpitalului Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Doctor Victor Babeș din Timișoara își exprimă recunoștința vis-a-vis de conducerea Departamentului de proiecte al Primăriei Municipiului Timișoara, D-l Primar Nicolae Robu, echipa de lucru și sponsorii care au contribuit la realizarea acestui obiectiv.

Prof. univ. dr. MarincuIosif, șeful Clinicii precizează că, în felul acesta, pacienții internați cu virusul SARS COV-2 beneficiază de condiții moderne de spitalizare și tratament la standardele medicale actuale: fiecare salon a fost dotat cu uși și ferestre termopan, gresie, faianță, paturi și mobilier de spital nou, adus din Austria, grup sanitar propriu, frigider, instalații noi de iluminat, covor bactericid, inclusiv cablu TV și televizor.

De la începutul epidemiei cu SARS-COV-2 și până în prezent, personalul medical, susținut în permanență de conducerea Primăriei Municipiului Timișoara și Spitalului Victor Babeș, continuă cu profesionalism activitatea de monitorizare și îngrijire medicală a bolnavilor infectați cu noul coronavirus, conform protocoalelor medicale naționale pentru salvarea și recuperarea acestora.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share