Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Conducta metalica si hotii

4

Trei bărbaţi, care intenționau să sustragă conductă metalică de pe raza municipiului Moreni, au fost prinşi de jandarmii dâmboviţeni, ne informeaza IJJ Dambovita.

Miercuri, 16 martie a.c., un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, care acţiona pe linia prevenirii şi combaterii faptelor antisociale pe raza localităţii Moreni, a depistat în zona Pâscov din localitate trei persoane care decopertau solul aferent unei conducte metalice folosind unelte specifice (târnăcop, lopată, casma).
Jandarmii au intervenit pentru stoparea activității acestora, iar în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că bărbaţii cu vârste cuprinse între 20 şi 40 de ani au decopertat solul pe o distanță de 12 metri cu intenția de a sustrage o conductă metalică dintr-un tronson aparţinând unei societăţi comerciale.
Persoanele intenţionau să transporte materialul feros sustras la un centru de colectare a materialelor feroase, în vederea valorificării acestuia.
***
Jandarmii au întocmit celor în cauză acte de sesizare pentru “tentativă de furt”, actele fiind înaintate instituţiei abilitate pentru continuarea cercetărilor.1 (1)

2 (2)

Distribuie acest articol Oficial Media
Share