Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Conferinta de presa Targoviste- Partidul Romania Unita

PRU1

Echipa Partidului România Unită este formată din lideri de opinie de orientare naționalistă modernă care propun apărarea intereselor României ca obiectiv absolut al politicii la toate nivelurile. Echipa PRU împărtășește aceleași idealuri de unitate și demnitate națională care au animat marile spirite din perioada interbelică dintre care merită menționat Nicolae Iorga care a devenit și liderul ideologic al formațiunii.

Astazi a avut loc la Targoviste o conferinta de presa in care au fost prezenti presedintele interimar al organizatiei Dambovita, Florin Silviu Antoniu alaturi de membri ai filialei . Partidul a fost infiintat in 2014 si il are ca presedinte pe Bogdan Diaconu.

”Gorj, Valcea, Timis si Dambovita sunt cele mai bune organizatii din tara, dar avem filiale si in Basarabia care lupta alaturi de aceleasi crezuri ca si noi. In noiembrie 2014 am depus 37.000 de semnaturi.” Bogdan Diaconu

Partidul România Unită își propune renașterea națională, cu tot ce ar trebui ea să includă: instituţii ale statului puternice, dar democratice, foruri ale păstrării conştiinţei culturale naţionale inteligente şi autentice. PRU nu respinge culturile străine, dar nici nu se pune în genunchi în faţa lor, ca şi cum Poporul Român ar fi descoperit cultura altora, în lipsa unei culturi naţionale. Acest tip de servilism este nu doar dezgustător, dar şi lipsit de obiectivitate istorică.

România are o cultură proprie, singura ei greşeală fiind aceea că nu o promovează, că o lasă pe mâna vânzătorilor de ţară și a falsificatorilor de istorie, sau că este prea credulă cu închipuirile altor culturi care emit pretenţii de superioritate. (PRU)

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin