29/10/2020

Consiliul Județean Dâmbovița- ”Complex Sportiv – Municipiul Târgoviște”

1908487_747445265340544_6138911234000919544_n

Consiliul Județean Dâmbovița a trimis pe adresa redactiei noastre un comunicat de presa prin care mentioneaza:

Urmare a apariției unor informații referitoare la obiectivul de investiții ”Complex Sportiv – Municipiul Târgoviște”, considerăm necesar să aducem la cunoștința opiniei publice următoarele:

  1. Consiliul Județean Dâmbovița a depus în data de 9 octombrie 2015, la Compania Națională de Investiții (CNI), documentația tehnico – economică (studiu de prefezabilitate) în vederea implementării și realizării obiectivului de investiții ”Complex Sportiv – Municipiul Târgoviște”;
  2. Facem cunoscut faptul că, la acest moment, obiectivul menționat se află în analiza reprezentanților Companiei Naționale de Investiții, urmând ca, în perioada imediat următoare, după rectificarea bugetară, să fie aprobați și avizați indicatorii tehnico-economici, iar în funcție de alocările financiare disponibile, să fie demarate procedurile de lucru în vederea promovării proiectului;
  3. Investiția este deosebit de importantă pentru județul Dâmbovița, ea putând sprijini desfășurarea în bune condiții a activităților sportive, atât la nivel județean, cât și național, termenul de finalizare previzionat fiind anul 2018.

Instituția noastră va continua demersurile legale, necesare pentru realizarea tuturor obiectivelor de investiții finanțate prin programe ale CNI. În prezent, se află în promovare și finanțare în cadrul subprogramului ”așezăminte culturale” un număr de 30 obiective, inclusiv modernizarea și reabilitarea cinematografului Independența din municipiul Târgoviște, bazine de înot (Găești și Moreni), săli de sport în localitățile: Dragomirești, Lungulețu, Petrești și municipiul Târgoviște (sala de sport în cadrul Campusului Universitar și Grup Școlar ”Constantin Brâncoveanu”).

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share