27/10/2020

Controale ale polițiștilor de la ordine publică pe linie de silvicultură

Reținut de polițiștii morenari

 

La data de 5 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni au reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, un bărbat, de 47 de ani, din localitate, bănuit de săvârșirea infracțiunii de nerespectare a hotărârii judecătorești. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în seara zilei de 4 mai a.c., bărbatul ar fi pătruns în locuința tatălui său, de 66 de ani, încălcând măsurile dispuse printr-un ordin de protecție emis de Judecătoria Moreni.

Astăzi, 6 mai, bărbatul va fi prezentat în fața magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Controale ale polițiștilor de la ordine publică pe linie de silvicultură

La data de 5 mai a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică, în colaborare cu specialiști de la Garda Forestieră Ploiești-Serviciul Teritorial Dâmbovița, au efectuate controale la doi agenți economici. În urma neregulilor descoperite, au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale în conformitate cu prevederile Legii nr. 171/2010, a căror valoare se ridică la 13.000 de lei.

Totodată, a fost confiscată contravaloarea a 17,75 m³ de material lemnos.

Trei bărbați, cercetați pentru infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice

La data de 5 mai a.c., polițiștii din Dâmbovița au întocmit dosare penale pe numele a trei bărbați bănuiți de comiterea de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.Aceștia au fost depistați în timp ce conduceau autoturisme, deși se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, cei în cauză au prezentat alcoolemii cu valori cuprinse între 0,41 și 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share