01/04/2020

COOPERARE ÎNTRE COMUNA GHIRODA, JUD. TIMIȘ, ȘI COMUNA RĂCULEȘTI, REPUBLICA MOLDOVA”

În perioada 06-09 noiembrie 2018 o delegație a Primăriei Ghiroda, formată din opt persoane, condusă de primarul Ionuț Stănușoiu, a participat în Republica Moldova la semnarea acordului de cooperare dintre comuna noastră și comuna Răculești 스타크래프트1.16.1립버전.

Ne-am dorit să marcăm cei 100 de ani de la desăvârșirea statului național român printr-o acțiune concretă Live as a mom. Această înfrățire dintre Comuna Ghiroda și Comuna Răculești nu are doar rolul simbolic de a omagia realizările înaintașilor, ci și dorința noastră de a fi parteneri activi la dezvoltarea fraților de dincolo de Prut Download Turbor.

Consiliul Local Ghiroda a aprobat alocarea unei sume de bani care va fi folosită pentru cofinanțarea unor proiecte de dezvoltare economică și socială a comunei Răculești Download Singstreet.

Semnarea acordului de cooperare a fost un moment emoționant, festiv și plin de bucurie pentru reprezentanții ambelor localități 멜론 해외 다운로드. Înainte de a ajunge în Republica Moldova, am făcut o vizită la Mausoleul Mărăşeşti, monument ridicat chiar pe câmpul de luptă al marilor bătălii din anul 1917 하나식당. A fost o vizită utilă, care ne-a ajutat să înțelegem mai bine sacrificiile care au făcut posibilă Marea Unire de la 1 decembrie 1918.

Vreau să mulțumesc fraților nostri din Republica Moldova pentru ospitalitatea de care au dat dovada, pentru bucuria si prietenia pe care ne-au arătat-o și pentru că ne-au făcut să ne simțim ca acasă 오라클 솔라리스. a spus Ionuţ Stănuşoiu, primarul comunei Ghiroda

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments