Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Corneliu Ștefan alături de candidații PSD la primăriile din Vârfuri, Glodeni și Vulcana-Pandele

Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, a mers astăzi în localitățile Vârfuri, Glodeni și Vulcana-Pandele, acolo unde, alături de candidatii PSD pentru primărie, s-au întâlnit cu cetățenii pentru a-i îndemna să iasă la vot pe 9 iunie.
”Locuitorii comunei Vârfuri vor fi alături de primarul lor, Răzvan Bănaru, la alegerile locale de duminică, așa cum îi voi fi și eu în viitorul meu mandat de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița.
La Glodeni, Nanciu Nicolae va câștiga alegerile de duminică, iar primul lucru pe care îl va face va fi să construiască un centru medical în comună. Îi voi susține proiectul prin Programul Județean de Dezvoltare Locală.
La Vulcana-Pandele, George Rotaru va face ca lucrurile să intre pe făgașul normal în comună după ce va câștiga alegerile de duminică.
Voi sprijini cele trei comune și pe viitor! Pentru că acesta este rolul principal al președintelui Consiliului Județean Dâmbovița: să fie alături de fiecare localitate!”, a precizat Corneliu Ștefan, președinte PSD Dâmbovița și candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița.
Citește și:
Distribuie acest articol Oficial Media
Share