23/10/2021

Cristian Stan: ”Complexul Turistic de Natație o investitie de succes pentru Târgoviște”

NATATIE1

La ora 12 a început conferința de presă sustinută de primarul orașului, Daniel Cristian Stan cu ocazia vizitei de lucru pe care Liviu Dragnea o realizeaza la Complexul Turistic de Natație din Târgoviste, proiect care se apropie de final, după asigurările constructorului.

”In acest moment Complextul Turistic de Natație este o investitie de succes la nivelul Municipiului Targoviste, fără risc de reziliere a contractului și fără riscul de a înapoia banii pe care i-am primit de la Uniunea Europeană.
Un proiect care în urmă cu un an de zile părea compromis pentru că la nivelul lunii februarie 2015, când actuala conducere a preluat atributiile existau probleme foarte mari. Nu exista un proiect pentru aleile de asfalt pe care le vedeți în curtea complexului, nu exista termosistem pentru clădire, nu exista alimentarea cu apă, canalizarea. Dacă la toate acestea mai adăugăm faptul că nu exista finantare pentru cota de participare a administratiei publice locale la acest proiect, precum și faptul că existau datorii de 7 milioane de lei față de constructor, ne putem face o imagine despre dificultățile pe care le-am întâmpinat în realizarea acestei investitii.” (Daniel Cristian Stan)

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share