19/04/2021

Cristian Stan: „Cred cu tarie ca prin implicare si perseverenta Municipiul Targoviste se poate dezvolta armonios”

parcare3

Ieri in cadrul unei vizite de lucru, primarul interimar Cristian Stan a adus la cunostinta cetatenilor urbei faptul ca s-au finalizat lucrarile pentru parcarea din spatele blocurilor nr. 72,73, Microraion nr. 6, B-dul Unirii. Tot aici a fost dat in folosinta si un nou teren de sport, multifunctional (handbal, fotbal, tenis cu piciorul, baschet).

Astfel, pe o suprafata de aproximativ 4000 mp, in locul a 50 de garaje au fost create aproximativ 120 de locuri de parcare, iluminatul public a fost reabilitat, s-a refacut integral spatiul verde, s-au amenajat trotuarele, s-au montat banci, cosuri stradale de gunoi, etc. In primavara anului viitor, in aceasi locatie va fi amenajat si un loc nou de joaca.parcare2

Cristian Stan ne-a mai informat asupra taxelor si impozitelor locale, in special a tarifelor pentru locurile de parcare,  si anume ca de la 1 ianuarie 2016 acestea se vor reduce substantial.
Astfel, in parcarile monitorizate video, tarifele vor scadea de la 44 lei/luna sau 440 lei/an pentru fiecare loc de parcare la 20 lei/luna sau 200 lei/an, iar in parcarile nemonitorizate video, de la 33 lei/luna sau 330 lei/an pentru fiecare loc de parcare la 12 lei/luna sau 120 lei/an.

Cred cu tarie ca prin implicare si perseverenta Municipiul Targoviste se poate dezvolta armonios, in acord cu interesele targovistenilor.

In zona au continuat si lucrarile aferente P.I.D.U. A, cu mentiunea ca in week-end au fost puse pe B-dul Unirii aproximativ 1000 tone de mixtura asfaltica, strat de uzura.
Edilul este increzator sperand ca sfarsitul acestei luni sa coincida si cu finalizarea lucrarilor de asfaltare in intreg Microraionul nr. 6 asa cum ne-a asigurat in declaratiile sale.

parcare1

parcare

parcare5

Distribuie acest articol Oficial Media
Share