09/12/2021

Cristian Stan: „Sper că vom lăsa deoparte interesele politice”

primar1

După constituirea noului Consiliu Local Municipal, primarul ales, Daniel Cristian Stan si-a depus astăzi jurământul pentru următorii patru ani în care va gestiona aparatul administrativ al oraşului Târgovişte.

La finalul ședinței de constituire acesta a făcut o declaraţie onestă, normală, pe care sperăm ca toţi cei care au fost validaţi în funcția de consileri locali municipali au înţeles-o și chiar mai mult de atât, nu vor uita că funcţiile lor nu reprezintă un trofeu pe care l-au câştigat, ci în primul rând o imensă responsabilitate față de comunitatea pe care o vor conduce de acum înainte. Sperăm ca mândria pe care au afişat-o cu toţii astazi să fie una care să le facă cinste și peste patru ani, la sfârşitul mandatului.

”Ne asteapta un drum foarte dificil. Sper ca vom lasa deoparte interesele individuale sau de grup și vom reuși împreună să conducem municipiul Târgoviște. Sper ca jurământul de astazi a însemnat ceva pentru fiecare dintre voi, nu doar niște cuvinte rostite fără importanță. Admnistrația publică locală din Târgoviște trebuie să facă fața unor probleme deosebite; ne aflam în faza de pregătire a proiectelor cu finanțare europeană- o activitate foarte importantă și menită să asigure dezvoltarea orașului. Cred că fiecare dintre noi trebuie să conștientizeze faptul ca în Consiliul Local Municipal se dezbracă haina politică și se îmbracă haina administrativă. Nu voi genera și nu voi întreține niciun fel de conflict la nivelul Consiliului Local Municipal. Îmi doresc o colaborare bună cu reprezentanții grupurilor de consilieri și cred ca acesta ar fi secretul unei administrații de succes.” (Daniel Cristian Stan)

primar2 clm5

Distribuie acest articol Oficial Media
Share