25/10/2020

Cum aflu ce mi se potriveşte în carieră?

Prea multe alegeri nu sunt întotdeauna de ajutor, mai ales atunci când trebuie să-ți alegi cariera și să decizi care este calea potrivită pentru tine. Ca să afli tendința actuală privind alegerea carierei este suficientă o simplă privire pe profilurile de pe LinkedIn și observi că drumul tradițional de planificare a carierei nu mai este azi de actualitate.
Finalizarea unei facultăți și gasirea unui job în domeniu, job în care să stai pe termen lung nu mai este azi alegerea tinerilor profesioniști, azi cei mai mulți aleg să schimbe companiile, echipele de lucru și industriile pe tot parcursul carierei.
În calitate de tânăr profesionist, vei avea avantajul de a putea să faci o mulțime de alegeri pe parcursul carierei tale, dezavantajul este că nu toate alegerile sunt bune pentru tine.
Împreună vom vorbi despre lucrurile care te pot ajuta să faci alegerile potrivite ție în cariera TA.
Acest eveniment vine în completarea cursului Cum îmi aleg cariera-Ce profesie e pentru mine?

Participarea ta nu e condiționată de participarea cursul anterior.

Dacă acestea sunt și preocupările tale, vino miercuri 9 octombrie de la ora 17.00 să căutăm împreună răspunsurile la cum aflu ce mi se potrivește în carieră.

🏠 UNDE: Timișoara, UPT – Facultatea de Management în Productie si Transporturi (str. Remus 14).

🎯 ÎNSCRIERIhttps://forms.gle/18971ZWkDrf8RGZc7. Accesul e gratuit, în limita locurilor disponibile.

SUSȚINUT de psiholog Gabriela Bugarin, licențiată în Teologie- Asistență socială, formator autorizat și consilier de carieră, Practitioner în Executive Coaching, cu formare în Analiza Tranzacțională, psihoterapeut în formare în Analiza Sistemică și Terapie familială, CIPD Certification în Human Resources. Și-a început activitatea ca psiholog școlar și ulterior a fost HR Manager mai mult de 8 ani în mediul corporatist. În 2006 a avut idea construirii propriului business în resurse umane și astăzi IHM Total Consult este în Top 5 companii de HR la nivel național și numărul 1 regional. A condus echipe și format echipe, DAR… dincolo de toate aceste realizări profesionale, este soție și mamă a două fete minunate, Ioana și Mara care o ajută să vadă perspective noi și care i-au oferit șansa să “crească“ alături de ele.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share