22/04/2021

Cum va fi VREMEA in intervalul 9-11 noiembrie 2016

vremea-noiembrie1

Astăzi, temperaturile continua sa scada si vreme devine rece pentru aceasta data. Numai in sudul litoralului mai avem temperaturi de 17-18 grade; in rest vor fi cel mult 11 grade. In prima parte a zilei va ploua peste tot. Pe seara ploile incep sa se retraga spre jumatatea sud-estica a tarii. Vantul ramane activ la munte, in sud si sud-est.

VREMEA JOI

Joi se anunta inca o zi rece. Innorarile persista in estul si sud-estul tarii, pe unde mai vin ceva precipitatii: la munte va ninge; in Moldova ar putea sa apara lapovita; in rest va ploua. In celelalte regiuni zarim putin si soarele, iar vantul continua sa sufle cu putere in est si in sud-est.

VREMEA VINERI

Vineri se incalzeste usor in majoritatea zonelor. Vom avea atmosfera cam mohorata; dar precipitatiile vor fi rare. In noaptea de vineri spre sambata, in vestul si sudul tarii se intorc ploile.

VREMEA IN BUCURESTI

In Bucuresti maine temperatura continua sa scada si vom avea cel mult 10 grade. Innorarile persista; va ploua din cand in cand, iar vantul va mai avea unele porniri. Joi se face si mai frig: vom avea doar 8 grade. Mai vin ceva ploi la inceputul zilei si din nou dupa lasarea noptii, iar vantul ramane destul de activ. Vineri asteptam vreme mai buna, cu innorari, scurte momente insorite si o usoara crestere a temperaturii. Maxima ajunge la 11 grade.

VREMEA LA MUNTE

La munte maine se face si mai frig. In prima parte a zilei vin alte precipitatii, iar in Carpatii Meridionali si in Orientali se mai pot strange cantitati insemnate de apa. Seara si noaptea precipitatiile se retrag catre masivele sud-estice.

Joi asteptam vreme rece. Va ninge in Carpatii Orientali si in estul Meridionalilor, iar dupa lasarea noptii ninsorile vor cuprinde masivele sudice. Vineri se incalzeste usor. Norii vor fi numerosi; dar se va arata putin si soarele. Vantul se inteteste din nou, iar noaptea precipitatiile cuprind masivele din vestul si sudul tarii, potrivit stirileprotv.ro.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share