27/11/2021

Cum va fi VREMEA in următoarele zile (25-27 ianuarie)

Miercuri -12/2

În regiunile deluroase şi la munte, cerul va fi variabil în timpul zilei. În Muntenia, Moldova, Dobrogea şi izolat în rest, va fi înnorat şi va ninge slab, pe arii restrânse. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în est, sud-est şi la munte.

Joi -20/1

Vremea se va răci considerabil, valorile termice fiind mult mai coborâte decât normele climatologice pentru această perioadă.Temperaturile maxime vor fi mai mult negative, iar în depresiuni şi în estul Transilvaniei pot ajunge la -25 de grade.

Vineri -17/1

Va fi ger dimineaţa şi noaptea în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil şi senin, dar se va înnora temporar în prima parte a zilei în regiunile sudice şi seara, în regiunile nord-estice, unde vor fi posibile fulguieli uşoare.

Vremea 25 ianuarie pe larg

Vremea se răceşte

Valorile termice vor începe să scadă uşor şi vor fi mai mici faţă de zilele precedente. Cerul va fi variabil la munte şi în zonele de deal, în timp ce în celelalte regiuni se va înnora şi va ninge slab în Muntenia, Moldova, Dobrogea şi izolat în rest. Vântul va sufla cu putere pe crestele montane, în est şi sud-est şi nu va avea intensificări în restul teritoriilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 şi -4 grade, iar temperaturile minime, între -12 şi -3 grade Celsius.

Temperaturi în principalele oraşe:

Bucureşti -1 înnorat

Craiova -2 înnorat

Timişoara -2 înnorat

Sibiu -3 înnorat

Suceava -2 ninsoare

Galaţi -1 înnorat

Constanţa 0 ninsoare

Cluj-Napoca  -4 înnorat

Bacău 0 înnorat

Baia Mare -3 soare cu nori

Iaşi -1 ninsoare

Oradea -1 înnorat

Reşiţa 0 înnorat

Piteşti -1 înnorat

Braşov -4 soare cu nori

Ora la care răsare şi apune soarele:

Soarele răsare: 07:45

Soarele apune: 17:10

Presiunea atmosferică: 771 mmHg

Viteza vântului:  5 km/h (V-SV)

jurnalul.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share