16/06/2021

Cum va fi vremea in weekend. La munte lapovita si ninsoare

meteo-ploi-Bucuresti1VREMEA VINERI

Vineri, valorile termice vor fi uşor mai scăzute decât normele perioadei în majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 14-15 grade în depresiuni şi 22-23 de grade în vest. Va ploua pe arii extinse în Dobrogea, Muntenia, sudul Moldovei şi al Transilvaniei şi local, mai ales după-amiaza şi seara, în rest. Vor fi mai ales averse, însoţite izolat de descărcări electrice şi izolat de grindină.

În București, dimineaţa vom avea 8-9 grade şi la amiază în jur de 18 grade. Mai ales după-amiaza se vor semnala averse şi, posibil, descărcări electrice, conform realitatea.net.

VREMEA SÂMBĂTĂ

Sâmbătă ne așteaptă tot vreme rece în cea mai mare parte a ţării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13…14 grade în depresiuni şi nordul Moldovei şi 23 de grade în Banat. În regiunile sud-vestice, nordice şi centrale, precum si în zonele de deal si de munte, vor fi ploi pe arii extinse. În restul ţării, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza şi seara, când local va ploua. Vor fi mai ales averse, însoţite si de descărcări electrice, iar izolat cantitătile de apă vor fi însemnate. În zona înaltă de munte, trecător, va fi şi lapoviţă şi ninsoare.

În Bucureşti, sâmbătă dimineaţa vor fi 7-9 grade si la amiaza, 20-21 de grade. După-amiaza vor fi ploi, mai ales averse şi, posibil, descărcări electrice.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share