17/06/2021

Cum va fi VREMEA in intervalul 4-6 mai

Joi 5/28

Valorile termice se mențin ridicate în cea mai mare parte a țării. În regiunile vestice, nord-vestice și la munte, cerul va avea înnorări temporare și mai ales după-amiaza și noaptea, local vor fi averse, însoțite de descărcări electrice și intensificări temporare ale vântului.

Vineri 5/25

Instabilitatea atmosferică îşi va face simţită prezenţa în jumătatea de vest a ţării şi la munte, unde va ploua, vor fi descărcări electrice, iar vântul va avea intensificări temporare. Pe arii restrânse, cantităţile de apă pot fi însemnate. În restul teritoriului, cerul va fi variabil.

Sâmbătă 4/26

Se va menține instabilitatea atmosferică, respectiv averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, în interiorul arcului carpatic, la deal și la munte, iar în cursul zilei, pe arii restrânse și în celelalte regiuni.

Vremea azi pe larg

Valori termice ridicate

Vremea se va menține mai caldã decât în mod obișnuit la aceastã datã în regiunile centrale, sudice și de rãsãrit. Instabilitatea atmosferică se va instaura în jumătatea vestică a țării, cu ploi, descărcări electrice, vânt puternic și cantități însemnate de apă pe arii restrânse. În restul teritoriilor, cerul va fi variabil, cu înnorări spre seară în Moldova și la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 şi 28 grade în Muntenia, iar cele minime între 5 şi 18 grade Celsius.

Temperaturi în principalele oraşe:

Bucureşti 27 soare cu nori

Craiova 25 soare cu nori

Timişoara 25 înnorat

Sibiu 25 soare cu nori

Suceava 21 soare cu nori

Galaţi  25 soare

Constanţa 22 soare cu nori

Cluj-Napoca  24 soare cu nori

Bacău 25 soare cu nori

Baia Mare 25 soare cu nori

Iaşi 26 soare cu nori

Oradea 24 înnorat

Reşiţa 27 soare cu nori

Piteşti 24 soare cu nori

Braşov 24 soare cu nori

Ora la care răsare şi apune soarele

Soarele răsare: 06:05

Soarele apune: 20:18

Presiunea atmosferică: 762 mmHg

Viteza vântului: 9 km/h (S-E)

jurnalul.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share