15/06/2021

Cum va fi vremea in intervalul 5-7 aprilie

Miercuri 2/19

Instabilitatea atmosferică se va menține și în cursul acestei zile, iar temperaturile continuă să scadă. Se vor accentua înnorările și ca urmare, va ploua pe arii extinse în jumătatea de vest a țării, la munte și local în restul regiunilor.

vremea

Joi -2/20

În vestul, centrul și nordul țării, vremea va fi răcoroasă, cu cer noros și ploi pe arii extinse. În sud și sud-est, valorile termice vor fi apropiate de cele normale, iar instabilitatea atmosferică se va manifesta prin înnorări temporar accentuate, averse locale și descărcări electrice.

Vineri -2/16

Valorile termice vor marca o scădere față de zilele anterioare și în regiunile extracarpatice, astfel că în majoritatea regiunilor vremea va fi în general răcoroasă pentru această perioadă din an. Cerul va avea înnorări, temporar va ploua în vest, centru, nord și nord-est și pe arii restrânse în rest.

Vremea miercuri pe larg

Se menţine vremea urâtă

Vremea se va menține în general instabilã, iar regimul termic va fi caracterizat de valori în jurul celor climatologic specifice datei, chiar dacă acestea vor marca o scădere faţă de ziua anterioară. Vor fi înnorări temporar accentuate și va ploua pe arii relativ extinse în vest, sud, la munte și local în restul zonelor. Vor fi mai averse însoțite și de descărcări electrice, iar pe arii restrânse cantitățile de apă vor fi mai însemnate. La munte, la altitudini mari, se vor semnala precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 şi 19 grade, iar temperaturile minime, între 2 şi 9 grade Celsius.

Temperaturi în principalele oraşe:

Bucureşti 17 ploaie cu descarcari electrice

Craiova 17 ploaie

Timişoara 18 ploaie

Sibiu 17 ploaie

Suceava 16 ploaie

Galaţi 16 17 ploaie cu descarcari electrice

Constanţa 12 ploaie cu descarcari electrice

Cluj-Napoca  17 ploaie

Bacău 18 ploaie

Baia Mare 18 ploaie

Iaşi 18 înnorat

Oradea 19 ploaie

Reşiţa 19 17 ploaie cu descarcari electrice

Piteşti 16 ploaie

Braşov 16 ploaie

Ora la care răsare şi apune soarele

Soarele răsare: 06:53

Soarele apune: 19:43

Presiunea atmosferică:  762 mmHg

Viteza vântului:  8 km/h (N-E)

 

jurnalul.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share