09/12/2021

Cum va fi VREMEA pe 2, 3 si 4 octombrie

Deși temperatura aerului va fi în creștere ușoarã, vremea se va menține mai rece decât în mod obișnuit la aceastã datã, îndeosebi dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri ziua în extremitatea de sud-est, unde vor mai fi condiții de ploaie slabã, iar noaptea în nord-vest. Vântul va sufla slab pânã la moderat, cu ușoare intensificãri în Delta Dunãrii și pe crestele montane pe tot parcursul zilei. De asemenea, pe arii restrânse, dimineața și noaptea, va fi ceațã.

Astăzi remea va fi mai rece decât în mod obișnuit la începutul lunii octombrie. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în partea sudicã unde vor fi condiții de ploaie slabã. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în Bãrãgan și Dobrogea și doar izolat în rest.

Marți  2/19

Vremea va fi rãcoroasã, în vestul și nord-vestul. Cerul va fi parțial noros în sud și sud-est și mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va mai avea intensificãri, în special în cursul zilei, în Dobrogea, cu viteze mai mari pe litoral și în deltã.

Miercuri 2/21

Temperatura aerului va  crește ușor în toatã țara, astfel cã vremea va deveni caldă în regiunile extracarpatice. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în jumãtatea de sud a teritoriului și doar izolat în extremitatea sud-esticã.

Temperaturi în principalele oraşe:                                               

Bucureşti 19 cer variabil

Craiova 20 cer variabil

Timişoara 18 cer variabil

Sibiu 17 soare

Suceava 17 cer variabil

Galaţi 16 cer variabil

Constanţa 16 cer variabil

Cluj-Napoca 17 soare

Bacău 16 cer variabil

Baia Mare 19 soare

Iaşi 16 cer variabil

Oradea 18 soare

Reşiţa 18 cer variabil

Piteşti 17 cer variabil

Braşov 16 cer variabil

Ora la care răsare şi apune soarele

Soarele răsare: 07:17 Soarele apune: 18:52

Presiunea atmosferică: 767 mmHg

Viteza vântului:   9 km/h (S-V)

jurnalul.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share