30/10/2020

Cupa 1 MAI la Complexul Turistic de Natație din Târgoviște – Peste 500 de participanți

Cupa 1 MAI găzduită de Complexul Turistic de Natație a început în această dimineață de la ora 9.00 în prezența oraganizatorilor și a partenerilor – Primăria Municipiului Târgoviște, Palatul Copiilor Târgoviște, Direcția Complex Turistic de Natație și Clubul Sportiv Municipal Târgoviște.

Competiția de astăzi va cuprinde două reuniuni, prima în intervalul orar 9.00 – 13.00, iar a doua între orele 14.00 și 18.00. Accesul publicului este gratuit.

La Bazinul Olimpic continuă seria competițiilor importante. Evenimentul de astăzi are cel mai mare număr de concurenți de la darea în folosință a Complexului Turistic de Natație. Reamintesc faptul că, investiția acestei locații este una de 20 de milioane de euro, finanțată jumătate de la Uniunea Europeană și jumătate de la bugetul local. Urez succes tuturor participanților. Mă bucur să văd un număr atât de mare de competitori. 
 Începând cu anul școlar următor, Primăria Muncipiului Târgoviște și Complexul Turistic de Natație vor oferi posibilitatea tuturor unităților de învățământ din Târgoviște să facă ore de educație fizică și de natație în cea mai modernă bază sportivă a județului.” a declarat primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan în deschidere.

Cupa 1 MAI reprezintă o competiție rezervată copiilor și elevilor sportivi din Palatele și Cluburile Copiilor, clase cu program vocațional înot, Cluburi Sportive Școlare și alte cluburi din județ și din țară, specializate pe această disciplină olimpică.

Concursul se adresează categoriilor de vârstă 7-13 ani (2012-2006) și 14-19 ani (2005-2000). Se va înota liber, spate, bras, fluture, ștafete și mixt.

Cupa 1 MAI la înot stabilește un nou record de participare pentru un concurs de înot găzduit de Complexul Turistic de Natație Târgoviște. Și-au anunțat prezența 504 competitori (150 sunt dâmbovițeni) reprezentând 21 de cluburi, dintre care 9 sunt din județul Dâmbovița (Palatul Copiilor-CSM Târgoviște, CS Târgoviște, Chindia Târgoviște, Anyo Aqua Târgoviște, Dolphins Târgoviște, Palatul Copiilor Titu-Dancos Târgoviște, Flash Team Târgoviște, LT I.C. Vissarion Titu, LT Goga Ionescu Titu), cărora li se alătură ACS Contratimp, unde sunt legitimați mulți sportivi locali.

Lista cluburilor este completată de Școala Academician Mihai Voiculescu Giurgiu, Focus București, Aqua Sport Citius București, Aqua Team București, Bucharest Sport Club, CSM București, Olimpia București, Școala Ion Câmpineanu Câmpina, Renovatio Sport Club București, CSȘ Ploiești și CSȘ București.

Vă punem la dispoziție LISTA DE START oferită de către Complexul Turistic de Natație Târgoviște.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share