28/11/2021

Cupa Jandarmeriei la fotbal, în sală – Ediţia  2016

1

În perioada 18 – 30 martie a.c. Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa a organizat Cupa Jandarmeriei la Fotbal, în sală”, ediţia 2016, se arata intr-un comunicat primit pe adresa redactiei Oficial Media.

Patru dintre cele şase echipe, reprezentate prin Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Mircea cel Bătrân” Dâmboviţa, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” Dâmboviţa, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, Unitatea Militară 02492 Târgovişte (M.Ap.N.), Penitenciarul Mărgineni şi Speranța Târgovişte, care au ajuns în finala mică şi finala mare a „Cupei Jandarmeriei la Fotbal, în sală”, s-au întrecut în Sala de sport a Şcolii „Prof. Paul Bănică” din municipiul Târgovişte, în ziua de 30 martie a.c., pentru adjudecarea trofeului.

În finala mică s-au calificat echipele reprezentând Penitenciarul Mărgineni – Unitatea Militară 02492 Târgovişte, iar în finala mare Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa – Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa.

Câştigătoarea meciului din finala mică și a locului III a fost echipa reprezentată de Penitenciarul Mărgineni, care i-a învins pe militari (U.M. 02492) cu scorul de 5-4.6 (1)

Câștigătoarea meciului din finala mare şi a trofeului a fost echipa Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa care a învins echipa reprezentată de jandarmii dâmbovițeni (locul II) cu scorul de 3-2.

Premiile vor fi înmânate câştigătorilor de către Inspectorul şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, general de brigadă Costel Gavrilă, în cadrul şedinţei festive ce se va desfăşura pe data de 1 aprilie a.c.,  în cinstea Zilei Jandarmeriei Române.

Competiţia s-a înscris în cadrul acţiunilor dedicate sărbătoririi a 166 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei  Române (3 aprilie 1850) şi a fost organizată de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa.

Adresăm mulțumiri conducerii Şcolii „Prof. Paul Bănică” din municipiul Târgovişte pentru sprijinul acordat.

11 7

11

Distribuie acest articol Oficial Media
Share