25/10/2020

Curs formator la CCIAT Timis

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș derulează cursuri de formator. Programul de formare este destinat persoanelor care doresc să ofere în condiții legale cursuri și traininguri (calificare, recalificare, dezvoltare personală, dezvoltare de competențe), cu diplome recunoscute de Ministerul Muncii și Ministerul Educației; oferă în cadrul firmei, în conformitate cu atribuțiile de serviciu, programe de formare (protecția muncii, cursuri de implementare a sistemelor de calitate, cursuri de calificare la locul de muncă etc.); doresc să se dezvolte personal, prin dobândirea de abilități și competențe, pentru transmiterea corectă și eficientă a unor mesaje către terți. De asemenea cursul se adresează persoanelor din departamentul de Resurse Umane / lectori interni.

Cursul de formator are la bază metode dinamice, interactive și practice în formarea viitorilor traineri. Acesta este în concordanță cu noul standard ocupațional din 2007 și este acreditat de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației și autorizat de Autoritatea Națională pentru Calificări.

Cursul se va desfășura în perioada 1 – 10 februarie 2016, la Centrul Regional de Afaceri Timișoara. Programul este luni-vineri, între orele 16.00-20.00.

Actele necesare înscrierii sunt: copie CI, copie certificat de naștere, copie certificat de căsătorie după caz, copie diplomă studii medii, original adeverință medicală de la medicul de familie sau medicul instituției.

Diplomele se eliberează în maxim 30 de zile de la absolvirea cursului. Membrii CCIAT beneficiază de 10% reducere la costul cursului.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share