16/01/2021

DAbo Doner a deschis local nou în Complexul Studenţesc

Nu numai sportivii de la baschet, rugby sau alt sport pot mânca fast-fooduri, ci şi studenţii, fiind deschis cel de al doilea DAbo Doner, în spatele Facultății de Drept, pe Bulevardul Eroilor de la Tisa.

Conceptul este pornit din Sibiu, ideea lui Dan Paştiu, acesta fiind cel de al douăzecelea local , cele mai multe aflându-se pe litoral.

Reţeta vine din Germania, până la deschiderea primului local au durat circa cinci ani, după care totul a mers ca pe roate.

La deschiderea localului au luat parte rugbyştii şi baschetbalişii timişoreni, dar şi baschetbaliştii sibieni.

Este al 50-lea restaurant pe care îl facem, spun restaurant fiindcă eu cred că este mai mult restaurant decât fast-food și se bazează, în primul rând, pe sănătatea produselor pe care le facem. Avem un concept în care sportivii își au un loc aparte în ceea ce noi producem. Fiindcă nu dăm nimic pe care eu nu l-aș recomanda copiilor mei”, a spus Dan Paștiu.

Ca drept cadou pentru sportivii prezenţi au fost cardurile. Dan Paştiu a împărţit la antrenorii celor două echipe  de rugby şi bascket al Timişoarei,  carduri cu care pot mânca la jumătate de preț la DAbo Doner.

Nu numai localul, dar şi produsele sunt recomandate de celebrul bucătar Horia Vârlan.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share