22/10/2021

Daniel Cristian Stan: ”Asigur târgoviștenii că suntem pregătiți să facem față oricărei provocări a sezonului rece”

saubritate

Primăria Târgoviște s-a pregătit pentru activitatea de deszapezire și din iarna aceasta. Peste 300 de oameni si 53 de utilaje proprii sunt disponibile pentru perioada în care ninsoarea și vremea rea își vor face simțită prezența în Municipiul Târgoviște. Însă pe lângă implicarea municipalității -care ne-a asigurat de pregătirea sa și de faptul că se va acorda o atenție deosebită unităților de învățământ și a zonelor aglomerate-, cetățenii au de asemenea obligația să-și curețe zăpada sau țurțurii din fața caselor sau a spațiilor comerciale pe care le dețin.

Mai multe detalii despre pregătirea tehnică pentru perioada de iarnă, ne-a oferit primarul orașului, Daniel Cristian Stan într-o conferință de presă care a avut loc la sediul Direcției de Salubritate. Alături de acesta au fost prezenți viceprimarii Carmen Holban si Cosmin Bozieru, manager public Liviu Stoica și directorul Direcției de Salubritate, Dănuț Badea.

”Asigur târgoviștenii că suntem pregătiți să facem față oricărei provocări a sezonului rece. Utilajele arată foarte bine, deși au fost folosite și iarna trecută. La nivelul Directiei de Slaubritate care este operator licențiat pentru activitatea de deszăpezire, avem un număr de 30 de utilaje (autogreder, sararite cu lama, cisterne cu lama, buldoexcavatoare cu lama si cupa, autobasculante cu lama, cisterne, ATV-uri), plus încă 23 de freze, iar dacă vor fi ninsori abundenete vom putea apela la încă 42 de utilaje. Iarna trecută nu a fost cazul să facem apel și la utilaje închiriate. Sunt stocuri suficiente și de sare, nisip, clorură de calciu, combustibil, astfel încât să intervenim în mod oportun. De la Societățile Municipal Construct și Ecosal avem încă 150 de oameni pregătiți să intervină, plus personalul de la Direcția de Salubritate, în total peste 300 de oameni.” (Daniel Cristian Stan)

salubritate2 salubritate1 salubritate

Distribuie acest articol Oficial Media
Share