14/05/2021

Daniel Cristian Stan: „Complexul Turistic de Natatie este cea mai importanta investitie dedicata targovistenilor”

IMG_2936

 Ieri a avut loc o vizita la Complexul Turistic de Natatie, unde primarul interimar, Daniel Cristian Stan, ne-a informat in legatura cu investitile facute aici si cu stadiul lucrarilor. Cristian Stan a fost insotit de viceprimarul Tudorica Raducanu, administratorul public Liviu Stoica, directorul economic, Dana Popa-manager de proiect si reprezentanti din partea constructorilor. Cu aproape o luna si jumatate inainte de inaugurarea celui mai mare obiectiv targovistean, Complexul Turistic de Natatie, primarul interimar a declarat ca investitia a fost foarte complexa si in niciun caz una care sa aiba un regim de utilizare exclusivista.

Dotari Complexul Turistic de Natatie Targoviste

Complexul se intinde pe o suprafata de 105 958,26 mp si cuprinde mai multe tipuri de facilitati de relaxare:
– bazin acoperit;
– zona strand cu tobogane de diferite tipuri: TWISTER, SPACE BOWL, BLACK HOLE, RAFTING si KAMIKAZE;
– trei bazine: BABY LAGON, LAZY RIVER si RELAX POOL;
– un teren de volei pe nisip;
– loc de joaca pentru copii;
– spatii pentru sezlonguri;
– 3 terenuri de tenis;
– 1 teren de baschet;
– 2 terenuri de minifotbal;
– zona de spectacole;
– sauna;
– sala de forta;

  Este o investitie dedicata targovistenilor, o investitie facuta jumatate din banii targovistenilor, de aceea avem si mai multa libertate cu privire la tarifele pe care le practicam.

 

Dupa ce se va inaugura si se va permite accesul in Complexul Turistic de Natatie, municipalitatea spune ca va acorda gratuitate o anumita perioada sau vor practica preturi accesibile, celor care vor dori sa beneficieze de serviciile oferite, tocmai pentru a atrage cat mai multi oameni catre aceasta zona.

IMG_2937

Valoarea Investitiei si problemele intampinate

As mentiona ca in februarie 2015 cand am preluat atributiunile de primar, pe aceasta investitie existau datorii catre constructori de 7,4 milioane lei si nu exista finantare, pentru ca ce aveam inainte incheiat cu banca BRD, expirase si nu se mai semnase un nou contract de credit. In trei luni de zile am reusit deblocarea finantarii, astfel ca in momentul de fata suntem la o luna si un pic inainte de finalizarea acestei investitii, investitie care vizeaza un complex de natatie pe o suprafata de 105 mii mp, este vorba de o investitie complexa.” (Daniel Cristian Stan)

 

Ieri s-a inceput umplerea bazinului, este vorba de apa care este deja stocata in bazinele din subsol, care reprezinta „o adevarata uzina”, acolo unde se realizeaza epurarea si incalzirea apei.  Inca nu sunt finalizate spatiile verzi deoarece conditiile meteo nu au permis lucrarile de exterior si urmeaza sa fie montate si bancile care au fost deja achizitionate si depozitate. Atat in zona bazinului de inot cat si pe zona terenurilor de sport si strand, exista toalete si vestiare, „pentru ca acest complex de natatie sa functioneze in conditiile cele mai bune.”

 In momentul asta gradenele sunt aproape gata. Mai avem si 250 de locuri de parcare, de asemenea vrem sa dezvoltam aici si o zona de servicii, pentru ca este obligatoriu ca oamenii sa poata sa beneficieze si de acest lucru. Aveti in spatele dumneavoastra sezlongurile, o parte din dotarile care deja au venit, avem zona care este dedicata salvamarilor, in capatul bazinului de natatie avem cabinetul medical. Sunt foarte multe dotari, foarte multe accesorii, sus la etaj sunt doua saune, plus sala de forta, lucruri prin care noi vrem sa oferim conditiile cele mai bune atat locuitorilor  Municipiului Targoviste dar si celor care vor dori sa utilizeze acest bazin olimpic, atat pentru pregatire ma refer la cei din zona natatiei dar si pentru agrement. Sunt facilitati extraordinare pe care le ofera acest Complex Turistic de Natatie. (Daniel Cristian Stan)IMG_2928

Promovarea Complexului Turistic de Natatie

„Noi vom face un marketing destul de agresiv acestei investitii pentru ca vrem sa atragem aici pe cei care au nevoie de baza de antrenament, spre exemplu aparatele din zona salii de forta sa fie adaptate pentru antrenamentele de inot, pentru refacere fizica si pregatire fizica; cel care va conduce bazinul de inot va avea sarcina de a organiza ca si indicator obligatoriu competitii din calendarul oficial al Federatiei Romane de Natatie si sigur vom incerca sa realizam si alte competitii aici.” (Daniel Cristian Stan)

 Am investit in jur de 88 de milioane de lei care din punctul meu de vedere, iata se vede, isi merita toti banii. Sunt foarte, foarte multe facilitati. Zona..baby-lagun, bazinul pentru copii, toboganele, eu sunt convins ca  va reprezenta un punct de atractie va reprezenta un punct de interes important  pentru targovisteni, damboviteni si pentru turisti,  de ce nu, din tara si din strainatate. Putem organiza, repet, competitii sportive de cel mai inalt nivel.  Cam intr-o luna jumatate cel mult,  vom inaugura acest complex, care va fi una dintre cele mai importante si mai spectaculoase investitii din municipiul Targoviste. (Daniel Cristian Stan)

IMG_2965 IMG_2964 IMG_2949 IMG_2942 IMG_2941 IMG_2940 IMG_2939

Leo

IMG_2938 IMG_2934 IMG_2932 IMG_2931 IMG_2930 IMG_2929 IMG_2928 IMG_2926

Distribuie acest articol Oficial Media
Share